Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna, dietka, odchudzanie, pełno u nas młodych panien! :D PM 2016, cz. 28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-26, 15:21   #2009
Sorbik
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna, dietka, odchudzanie, pełno u nas młodych panien! :D PM 2016, cz. 28

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
A propo zapraszania. Moja chrzestna mieszka 300km od miasta, z ktorego i ja i P pochodzimy. No i najchetniej to bym wyslala jej zaproszenie listownie ale wiecie... nie chce zeby poczula sie urazona. Jakbysmy mieszkali sobie w PL to bez problemu no ale jak jedziemy na tydzien z czego caly dzien nam zejdzie na zaproszenie 1 osoby no i oczywiscie koszty paliwa na 600km. Co byscie zrobily na moim miejscu?

My mamy podobną sytuację (tyle, że chrzestny i jakieś 280km), no i jedziemy. Jakby to był "zwykły" wujek to byśmy wysłali.

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
O właśnie Moja siostra (studentka) już zaczyna przeżywać, że musi zacząć zbierać do koperty itd i właśnie mam zamiar jej podrzucić, że takimi rzeczami nie pogardzę, bo kieliszki na przykład, to ok 50zł/6 sztuk, a ja marze o w pełni wyposarzonym barku, więc nawet jak jeden komplet dostaniemy, to zawsze jesteśmy o 5 dyszek do przodu

Świetnym pomysł!
Zwłaszcza, że to od siostry
My liczymy, że siostra TŻ namaluje nam jakiś ładny obraz ;p

Zapuszczam włosy 56cm---> 70cm

“I have learned to be content in whatever circumstances I am in”.
Sorbik jest offline Zgłoś do moderatora