Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-27, 09:18   #402
maarthusia
Shoe addict :)

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.VI

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam 1 z 3 przesyłek zaległych z D. Akurat tą z kosmetyczką Estee i Tientami, jako niespodziankę dostałam próbkę podkładu YSL Le teint encre de peau, wchodzę co to takiego a tam : Bazuje on na technologiach wykorzystywanych przez NASA. Najbardziej rewolucyjnym jego składnikiem jest lipofilowy środek aktywny – substancja wychwytująca pył kosmiczny Brawa dla marketingowców!!! A poza tym Tient nie dla mnie, wysmarowałam się to wyglądałam jak "wyjdź stąd" , jakbym nie roztarła samoopalacza, podkreślił wszystkie pory i zmarszczki pójdzie pewnei na all albo jak będzie trochę cieplej wypaćkam na nogi

Pytam się kuriera co z resztą paczek, bo jeszcze 2 powinny być, a on do mnie, że wie ale przyjedzie następnym razem bo lubi tu zaglądać
fajny kurier
U mnie tint się sprawdził, ale zostawiam go na lato, będzie ładnie podkreślał delikatną opaleniznę
Też miałam próbkę tego podkładu YSL, wrzuciłam komuś jako gratis do zakupów, ale może trzeba było użyć tej rewelacyjnej nowości niezły opis
maarthusia jest offline Zgłoś do moderatora