Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Selfie stick mamy, w trampkach juz biegamy, a Galileusza zaraz zamawiamy !!! 16 !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-29, 18:25   #877
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Selfie stick mamy, w trampkach juz biegamy, a Galileusza zaraz zamawiamy !!! 16

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Chce taka letnia różowa torebkę tylko ze listonoszkę. Bardzo mi takiej potrzeba .

Przeczekać chwile i zobaczę. Ale może i to ma cos wspólnego z alergia

Szczawiowa mówisz, teraz muszę poszukać w słowniku jak jest szczaw po fr bo nawet ńie wiem . Ale szczerze to szczawiowego nigdy nie jadłam moja mama nigdy nie gotowała. Jak mi dasz przepis i znajdę szczaw to z wielka chęcią przygotuje . Ja uwielbiam zupy

Oj pieczarkowa to tez kocham . Taka serowa z makaronem . Pycha. U mnie to pieczarki kupuje polskie w supermarkecie . Maja
No to Musisz męża się spytać jak U was to zielsko się nazywa. Szczawiową bardzo lubię. Chociaż Szczaw nie dobry jest na nerki. Ze względu na szczawiany które powodują kamice ;-) Ale raz na jakiś czas warto zjeść bo jest pyszna.

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora