Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-29, 20:36   #1714
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Heeej !

Pamięta mnie kto ?

Nie odzywam się bo pochłonęły mnie praktyki i szkoła.Skończyłam w piątek praktyki, płakałam jak bóbr jak wyszłam od tych dzieciaków Ile ja bym dała żeby je wszystkie uszczęśliwić,myślałam że się przez to nie nadaje do tej pracy ale..panie psycholożki które tam pracowały i wypisywały mi opinie były ze mnie zadowolone, kierowniczka powiedziała że gdyby nie likwidowali zakładu to by ze mną dalej chcieli pracowaćNo ale niestety już przyklepane że w czerwcu out ;/

Wczoraj byliśmy z Blanką na diagnozie SI. Weszliśmy do sali to Blanka wpadła w zachwyt, był basen z piłkami, huśtawki,zjeżdzalnia, materace,klocki takie wieeelkie i dużo dużo innych fajnych rzeczy. Pani się z nią pobawiła potem rozmawiałyśmy,okazuje się że Blanka ma nadwrażliwość na głowie i twarzy,i niedowrażliwość reszty ciała.I nadwrażliwośc przedsionkową . Zalecono nam terapie, rozpoczynamy od maja .Niestety to jest koszt 40 zł za jedno spotkanie ale pani nam powiedziała że fundacja polsat dopłaca jeśli się zgłosimy do nich więc czeka nas papierologia w tym kierunku no ale chyba warto
I jeśli załatwimy papierek z PPP to od września Blanka będzie mogła uczęszczać na 2 godz tygodniowo na zajęcia ze wczesnego wspomagania rozwoju pod kątem SI,także też fajnie.
A do domu mamy zlecone silne masaże,ugniatanie wręcz,zawijanie Blanki w naleśnika i mamy sobie uszyć kołderkę sensoryczną.

Marsi-podziwiam Cię kobieto że masz chęci i siłę aby się malować i w ogóle tak dbasz o to aby być kobieca i zadbana. Ideał kobiety! Twój mąz musi być wzniebowzięty

Postaram się nadrobić dziś o ile nie zasnę z Blanką jak codzień .

Buziaki!
to super, że wiesz, na czym stoicie polecam zabawy wg Weroniki Sherborne, dla niedowrażliwości cudne są.

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
jak mam łóżeczko dla młodego 160x80, to jaka pościel do tego? muszę dokupić poduszkę (bo wyprałam i się zbiła w kulę), to sobie pomyślałam, ze od razu wiekszy komplet, bo teraz mamy 120x90 i zawsze tak się owija, ze mu nogi wystają; tylko podpowiedzcie jaki wymiar, bo na allegro widzę 140x200, ale to za duża

i jeszzce jedno - co w ciąży można było na zgagę? ostatnio była o tym mowa chyba i zapomniałam, a własnie się zaczyna
migdały?

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Super Wiesz co w Polsce tego sobie nie wyobrażam. Ostatnio na FB, na takiej lokalnej grupie Pani pisała,że dziewczynka zgubiła torebkę Muffinkę z HM z 3 spinaczami w środku. Znalazce poprosiła o oddanie,bo dziecko płaczeB. oże to Ci zawistni ludzie prawie ja z ziemią zrównali, bo jak to dziecko może mieć torebkę, jak to możliwe , żeby na głowie stawać i szukać dziecka torebki itp. Wypowiadali się Ci mądrzy, którzy pewnie dzieci nie mają.
dlatego ja sukcesywnie czystki na fb robię
i nie jestem dla świata dostępna
rok temu ogłaszałam na fb, że Dorotka kotka zgubiła, to wam pisałam - koleżanka z Holandii wysyłała
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora