Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy po 40-stce
Wątek: Mamy po 40-stce
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-30, 08:19   #336
lubiekawe5
Rozeznanie

Dot.: Ciążą po 40-stce

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51227869]Lubiekawe, czyli madz troche wiecej spokoju? Tylko zmęczona chyba jestes, odzywiaj sie dobrze i ze slonca korzystaj,dbaj o siebie,prosze
I brawa za ogarnięcia wyprawki i mieszkania
Ela i jak na wizycie u lekarza?
Urodziny meza sie udaly?
Co do rytualu dnia u nas to hmmm-karmienie na zadanie czyli roznie, czesciej po ok. 3 h od poprzedniego, ale bywaja popoludnia ze w ciagu 3h 3razy karmie,bo cora taka aktywna albo rozmarudzona. Od pn (2 tygodnie miała) wiecej czuwa i cuduje, na rekach sie uspokaja i po kilku razach dopiero zasypia. Ale ogolnie to jest stosunkowo grzeczna, w nocy ladnie spi, ze 3 dni tylko po te 2h porykiwala.[/QUOTE]
Goczek - tak mam odrobine wiecej spokoju, ale to tak nie do końca wygląda. Głowa pracuje i myśli dobijają, a przecież ja prawie cały czas jestem sama. Rozmawiam tylko z dzieckiem. Czasami przez telefon z koleżanką. To bardzo trudna sytuacja i sam psycholog powiedział, że w swojej 30-letniej karierze zawodowej jestem pierwszym takim przypadkiem. Bardzo utkwiłam mu w głowie.
To świetnie, że mała jest grzeczna. Nie będziesz umęczona. A że częsciej podjada.....może potrzebuje bardziej popić sobie niż jeść. Pokarm na początku jest wodnisty i ma gasić pragnienie, potem dopiero przy dłuższym karmieniu zaczyna lecieć odżywcze mleko. Poza tym, każdy dzień do przodu zbliża Cie do wyrastania córeczki z okresu noworodkowego a to już dużo. Ja nauczyłam sie właśnie tak podchodzić do problemu. Aby mijał dzień za dniem. Najważniejsze zeby tylko nie chorowała. Trzymam za was obie kciuki
Anulka - lipiec 2012
Anastazja - czerwiec 2015
lubiekawe5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując