Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-30, 21:41   #4446
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Hej hej nie jestem dzisiaj na bieżąco rano źle się czułam bo w nocy się nie wyspałam - nerwy mnie nosiły po wczorajszym dniu ale nie chce mi się juz o tym pisać, potem zaliczyłam drzemkę, później byłam znów córką u lekarza - alergia nie daje za wygraną ponad dwie godziny spędziliśmy w przychodni

A teraz znowu źle się czuje, brzuch boli i twardnieje młoda w brzuchu szaleje a ja mam takie dziwne wrażenie nie wiem jak to określić tak jak bym miał zaraz pęknać tz jak by mi miały wody odejść miała tak któraś z was??? Aż torbę spakowałam, mam nadzieję że to tylko mi się wydaje
Idę was nadrobić
bidulka

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Aaale mnie tz wkurzyl. Mówie żeby poszedł po chleb bo jest jutro święto itda teraz świeże pieczywo do sklepów dowozili.. To poszedł do lidla i kupił kajzerki, a one mrożone.i jutro to skala będzie. I na dodatek aż 5..
noo nie popisał się znając mojego, też by tak zrobił, jakbym mu wyraźnie, dużymi literami nie powiedział, że ma kupić CHLEB

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Irmusia pokaz fote tego rozka bo byl sliczny
pokażę jutro

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Bylismy z tz na zakupach,wlazlam do Rossmanna po pare rzeczy (tusze i liner,na szybko bo tz marudzil ) i kupilismy troche mieska. Moze sie uda wyskoczyc na chwile na grilla w weekend (tż cały pracuje) i zrobić szaszłyki z kurczakiem i warzywkami
narobiłaś mi smaka na szaszłyczki Zrobię w przyszłym tyg, bo ma być ciepło po majówce.

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Melduje się po wizycie - Miśka waży 2300 i ogólnie prawdopodobnie będzie dłufpgim dzieckiem. Jeszcze przez 3 tyg mam brać luteine a potem wszystko odstawić, Mała już ma nisko główke - praktycznie przy sanej szyjce. Została mi jeszcze jedna wizyta u ginki.
pięknie
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora