2015-05-01, 08:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez blackberry89
To sie ciesz, moj pół dnia dzis wisial z przerwami po 5-20min. Cycki mi odpadają. Nic przyjemnego ani fizycznie ani psychicznie.
Ale umowilam sie z nim ze serial chce obejrzec i zaraz przed zasnął i spi juz półtorej h  wiec ja korzystam i tez Ide spac. Dobranoc :-*
|
ciesze sie, bardzo. 
w nocy tez tak na cycku wisi?
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------
Cytat:
Napisane przez kordelka85
Dla mnie tez. Strasznie zniechęcavto do kp
|
u nas jest to granica 15 (10-20)minut, po czym cycka puszcza, albo zasypia najedzony 
gratulacje dla meza za podwyzsze, kazda kasa sie przyda   
a z ta lodowka to niesttey tak jest, ale moze kupisz sobie osobna zamrazarke wolnostojaca?
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------
Cytat:
Napisane przez madzixx88
My w domku 
Alicja zjadła i śpi pięknie  uff stresik mam przed pierwsza nocka ale damy radę 
|
brawo dla was, dacie rade w domu jest pieknie.
a swoja droga.. pierwsza nocka... kiedy to bylo? czas leci nieublaganie.. nie pamietam juz jak Jas byl taki malutenki jak sie urodzil 
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------
Cytat:
Napisane przez Koperco
Aaa no to zmirnia postac rzeczy
Proszę bardzo  tez uważam ze super
My na nocnej zmianie. Zobaczymy co z ta Ala bedzie
|
Cytat:
Napisane przez Majka232
My też jemy. Poprzednie karmienie było 5 godz.temu szok 
|
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Mały się powoli budzi  4"godz spał  zaraz zmiana pieluchy, mleczko zrobię i sciagne pokarm  szybciej niż 6 pobudki nir chce :P
Krok mi daje znać o sobie s podobno juź nie miało Bolec :/
|
Cytat:
Napisane przez Koperco
Oo to jak u nas. Tak mogłoby zostać,no nie? 
|
a mi to sie nawet nie chce wnocy apki wlaczac, malego do cyca, 10 minut, pielucha i spac u nas przerwy 3 godznne, wiec juz lepiej jest to juz godz wiecej niz zawsze 
wasze dzieci jedza na spiocha? ja za chiny nie moge cyca podac jak spi bo usteczka tak zaciska 
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------
Cytat:
Napisane przez Majka232
Oł jee!
Chociaż ten lekarz u którego byliśmy twierdzi, że karmienia takiego maluszka powinny być maks.co 3 godz. Mówił że matki sie cieszą, że dziecko ładnie śpi a okazuje się że bobas odwodniony.
Ja uwazam że chociaż brzuszek odpocznie
|
aha, czyli u nas prawidlowo mimo niezadowolenia matki 
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------
Cytat:
Napisane przez violka848
Dziewczyny włączacie przy dziecku tv? Ja się naczytałam o szkodliwości i dziś praktycznie wcale go nie włączyłam, trochę to uciàżliwe bo wieczorem film oglądaliśmy i nie mogłam dokończyć bo się na jedzenie żabcia obudziła 
|
ogladamy
Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2015-05-01 o 08:06
|
|
|