Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-01, 08:14   #2188
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
To sie ciesz, moj pół dnia dzis wisial z przerwami po 5-20min. Cycki mi odpadają. Nic przyjemnego ani fizycznie ani psychicznie.
Ale umowilam sie z nim ze serial chce obejrzec i zaraz przed zasnął i spi juz półtorej h wiec ja korzystam i tez Ide spac. Dobranoc :-*
ciesze sie, bardzo.
w nocy tez tak na cycku wisi?

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość

Dla mnie tez. Strasznie zniechęcavto do kp
u nas jest to granica 15 (10-20)minut, po czym cycka puszcza, albo zasypia najedzony

gratulacje dla meza za podwyzsze, kazda kasa sie przyda
a z ta lodowka to niesttey tak jest, ale moze kupisz sobie osobna zamrazarke wolnostojaca?

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
My w domku
Alicja zjadła i śpi pięknie uff stresik mam przed pierwsza nocka ale damy radę
brawo dla was, dacie rade w domu jest pieknie.
a swoja droga.. pierwsza nocka... kiedy to bylo? czas leci nieublaganie.. nie pamietam juz jak Jas byl taki malutenki jak sie urodzil

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Aaa no to zmirnia postac rzeczy

Proszę bardzo tez uważam ze super

My na nocnej zmianie. Zobaczymy co z ta Ala bedzie
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
My też jemy. Poprzednie karmienie było 5 godz.temu szok
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Mały się powoli budzi 4"godz spał zaraz zmiana pieluchy, mleczko zrobię i sciagne pokarm szybciej niż 6 pobudki nir chce :P

Krok mi daje znać o sobie s podobno juź nie miało Bolec :/
Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Oo to jak u nas. Tak mogłoby zostać,no nie?
a mi to sie nawet nie chce wnocy apki wlaczac, malego do cyca, 10 minut, pielucha i spac u nas przerwy 3 godznne, wiec juz lepiej jest to juz godz wiecej niz zawsze
wasze dzieci jedza na spiocha? ja za chiny nie moge cyca podac jak spi bo usteczka tak zaciska

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Oł jee!

Chociaż ten lekarz u którego byliśmy twierdzi, że karmienia takiego maluszka powinny być maks.co 3 godz. Mówił że matki sie cieszą, że dziecko ładnie śpi a okazuje się że bobas odwodniony.
Ja uwazam że chociaż brzuszek odpocznie
aha, czyli u nas prawidlowo mimo niezadowolenia matki

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dziewczyny włączacie przy dziecku tv? Ja się naczytałam o szkodliwości i dziś praktycznie wcale go nie włączyłam, trochę to uciàżliwe bo wieczorem film oglądaliśmy i nie mogłam dokończyć bo się na jedzenie żabcia obudziła
ogladamy

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2015-05-01 o 08:06
MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując