2015-05-01, 14:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś
Cytat:
Napisane przez kwitka13
ola mi wody zaczęły odchodzić po sprzątaniu - wpadaj mam okna do umycia
Isia właśnie nie daleko, bo w tej samej dzielnicy co teraz tylko ok 1.5 km bliżej lasku a teraz nie mieszkamy w centrum tylko na obrzeżach.
monini mam wyrzuty, bo to ja radziłam mandatu nie płacić.... ale do mnie do tej pory nic nie przyszło.
|
Kwiciu, ale miło się oglądało zdjęcia, dawkowałaś po troszku. Oczy ma piękne, śliczny i taki chyba do męża podobny, co? Piękny maluszek, śliczny.
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
Dziewczynki nie mogę odstawić tych leków  organizm musi się przyzwyczaić, dziś jest już lepiej, jedynie boli mnie troszku żołądek  ale generalnie jest dobrze  nie ma co narzekać
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
|
To dobrze, że się już lepiej czujesz. Chudniesz już?
Cytat:
Napisane przez bazile
Monis juz mam paluszki swe zacisniete.Eh te komunie,mam 4 chrzesniakow i w przyszlym roku 2 idzie..
Isiu a to wszystko masz po Agacie?
Kwicia jak Borysek lubi starsze dziolchy to ja zaczynam rywalizacje z Isia  ,uwazaj bo jeszcze ktosik Ci ukradnie Twego Przystojniaka 
A co do mandatow, im dluzej cisza tym wiekszy lup,takze uwazaj Moni zablokowali konto,a Tobie zablokuja drzwi do domu
Ola Kubusiek chce byc poprostu majowy
Magbes tak,bylismy u lekarki?przepisala wapno 2 razy dziennie i pomaga,wieczorem Ada miala juz blade kropeczki.Plecy juz malo co okropkowane,a byly najbardziej.
O matko,rozpoczelismy weekend -180 km jechalismy 3.5 godz i to nie przez korki,ale przez roboty drogowe i wioski 
Szon znosil dzisiaj jojca,Ada tez cos w nie w sosie w czasie podrozy.
I z tej przyczyny Czarnulko bede miec zle wiesci...
Udanego weeken du Dziewczeta.
|
Tobie również udanego weekendu. Jeszcze piszesz, że dzieci niespokojne.
Ciuszki nie po Agacie, bo ja wszystko oddałam siostrze. A tak mi dają dookoła wszyscy, koleżanki, znajomi. Naliczyłam samych bluzek 34 sztuki. Ale spoko, jeść nie woła.
Cytat:
Napisane przez moniarozbicka
A ja sie dowiedziałam, ze koleżanka mojej koleżanki miała taki sam problem jak ja, tzn coś z niewydolnością łożyska. I 3 tyg przed terminem pojechała na IP bo nie czuła ruchów, a dziecko już nie żyło, zmarło z głodu, było bardzo malutkie i wygłodzone. Teraz cieszę sie ze miałam szczęście ze cos im sie nie zgadzało z moja waga, a przez to zauważyli, ze Iwo nie rósł juz  mam wielkie szczęście.
|
Czy Twojej koleżance, koleżanki nie robiono USG? Smutne to co piszesz, bo pewnie dziecko można by uratować.
A Ty się pochwal swoim Iwo. Dawaj foto.
Mogłoby być trochę cieplej, nie?
Szybko tak ucieka czas, cenny czas
córeczka
|
|
|