Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla, cz. 8
Cytat:
Napisane przez monikam
Taka firma Kostopulos robi mnóstwo past z bakłażanów, papryki, pomidorów i nie nadaje nazw własnych tylko takie długie, opisowe. Kiedyś spore słoiki były przecenione w jednym ze sklepów i nikt się na nie nie rzucał. Moja mama kilka lat temu kupiła mi przecenione na ...1 zł pasty z pieczonego bakłażana, z papryki pieczonej z kozim serem i tapenady. Dystrybutor wycofał się z ich sprowadzania, podobnie Podravka z pindżuru i relishu na polskim rynku. Kiedyś Kotlin miał sos-keczup z kawałkami warzyw i też szybko zniknął z rynku. Co do Rolnika to kupiłam niedawno ich paprykę pieczoną w oliwie i była koszmarnie octowa.
|
To ciekawe te pasty Smaczne były? Właśnie przeczytałam, że Podravka w marcu zamknęła w Polsce swój koncern.. szkoda Ciekawe jak z rolnika ajvar.. moze kupie
Dzięki Tapetce znalazłam informację o relishu... podobno ma być w Polsce - nie wiem co o tym myśleć..
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------
Cytat:
Napisane przez annajustyna
są oba ale stały tak że trudno było je ująć w focie bo jeden na dole a drugi na górze
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------
l
|
I co cały karton kupiłaś?
Czas edycji: 2015-05-02 o 15:43
|