Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-03, 03:53   #2577
Koperco
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Ej dla was też wasze dzieci tak pachną? Normalnie jak ja całuję ona tak fajnie pachnie ze mam ochotę ja wysciskac wytulic wycalowac itd
Ja tez uwielbiam zapach coreczki, jest taki niepowtarzalny!

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Cashmere rodzina!!!!
Zostalo mi do zrzucenia 11,5kg
No to ładnie poszło póki co

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Kupilismy ta lodowke. Dużą i zamrazarkowa część tez. Mam nadzieję ze się pomieścimy bo droga była. No i kostkarke ma
Ale Wam fajnie. Ja tez zawsze chciałam z kostkarka..

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
U mnie nie ma reguły. Ostatnio sie cieszylam bo w nocy słabo spal, w dzien tez to mówię bedzie dobra nocka kolejna, a tu klops.

Dałam mu wczoraj 2 razy mm a swoje odciagnelam. Cycki czesciej sa pełne, mlody szybciej sie najada i nie pojada na raty.

Bluzki zwykle kupiłam, zadre do góry i no problem. Jak mam karmić publicznie np na miescie to rozpinane zakładam koszule jakieś albo cos, zeby brzuchem nie świecić. Publicznie tak w cudzyslowie bo cyckow nie pokazuje.

Ja tez narazie zadzieram. Ja póki co tylko raz w aucie karmilam.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Hej

Nadrobilam i tak w skrócie:

Wszystkie dzieci śliczne

Pavlinecka - współczuję

Rosario - zdrówka życzę

Cashmere - mam nadz.ze pupa Szymka szybko się zagoi

My wczoraj caly dzien na ranczo
Dziś kupiliśmy kilka roślinek, więc działałam w ogrodzie. Tyle na powietrzu więc super ale jestem padnięta

O super!! W końcu i Ty masz trochę czasu na ogród. Jakieś drzewka czy krzaczory sadzisz?

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Mnie położna powiedziała ze jak nic się nie dzieje to nie smarować pupci wcale, bo się skóra przyzwyczaja szybko do kremu i potem nie działa jak jest problem. Wiec smaruje tylko jak widzę ze się lekko zaczerwieni tym zielonym linomagiem.

SYLWIA będę musiała kupić tą zasypke jak polecasz. W aptece to to?

GOCZEK to ja chyba spróbuję tego pomidora jutro bo zjadlabym
Ja tez na "codzien" nie smaruje. Tylko jak lekko czerwone to właśnie zielonym linomagiem

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Masakra,katar mam mega,nos caly czerwony i skóra podrazniona,gardlo i glowa bolą

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Ja zależy skąd mam,jak od sprawdzonego rolnika i w sezonie to tez nie,ale poza tym to sparzam bo duzo chemi ładują w pomidory

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Kamiś też ma katar,ściągam mu frida,gruszka i psikam sola
Co jeszcze moge zrobić żeby mu ulżyć i wyleczyć katarzysko ?

Sama nie wiem. Ala tez ma katar to przed każdym karmieniem psikam disnemarem i ściągał katarkiem do czystego noska. Leków zadnych nie podaje bo chyba nie ma na katar..u mnie trwa juz 2gi tydzień i jest lepiej

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja smaruje pupe przy kazdym przewijaniu a i tak sie odparzyl okropnie. Delikatna ma dupcie i sklonna do odparzen widocznie

My po cycce, ide spac.
Dobranoc i do pozniej!

Jak tetrowanie idzie Kochana?

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
My po cyckaniu, ale je, je dlugo a pozniej i tak szuka i co tu robic?
Ja daje smoka, przytylam, chodze i pokazuje świat, grzechotka pogrzechocze troszkę. Staram się ja zająć czymś.

My po cycku ale Młoda prezy się i kupy nie może zrobić i nie śpi bidula. Masaże nie pomagają póki co. Kurcze co raz częściej ja męczy kiedy ja na prawdę juz nie jem nic takiego..chyba pójdę do pediatry po debridad bo mi jej co raz bardziej szkoda..
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując