Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - rossman..
Wątek: rossman..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-14, 16:49   #162
shachownica
Zakorzenienie

Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez bassienkaw
a ja kupiłam ostatnio w rossmanie SPRAY DO USUWANIA WŁOSÓW... tak z głupoty w sumie... 200ml... cena ok 6zł... albo 5zł jakoś tak... później dopiero przeczytałam opinie na KWC i stwierdziłam,że nie warto było... leżał spray w szafce... wczoraj tak sobie myślę, że co mi szkodzi spróbować... wypsikałam jedną nogę... wyglądała jakby była spruszona sztucznym śniegiem... posiedziałam z 12min... i poszłam do łazienki... zgarnęłam łopatką z veeta (nigdy wiecej tego świnstwa), spłukałam wodą, przetarłam gąbką i... SZOK!!! idealnie gładkie nogi, ani jednego włoska... zrobiłam drugą nogę... i czekałam na skutki... obawialam sie,ze moze mnie podraznic,ze jakies krostki wyskocza, cokolwiek innego... i nic... nogi dalej idealnie gladkie i takie... hmmm jakby nabalsamowane od razu po ogoleniu i kilka godzin pozniej... jestem zachwycona... ale nie polecam dla kobiet o wrazliwej skorze nóg... załanczam zdjęcia...

Ps. Pianka tylko na nogi... idealna jak dla mnie przynajmniej...
też kupiłam tą piankę i zgadzam się z przedmówczynią jest idealna do grubych włosów, usuwa wszystkie i nie mam tak bardzo wysuszonej skóry jak po goleniu

twory i potwory

shachownica jest offline Zgłoś do moderatora