2015-05-04, 10:50
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :)
Cytat:
Napisane przez martula889
Dziewczyny jestem PRZERAŻONA. Wczoraj mój powiedział swojej siostrze, że bierzzemy ślub. Muszę najpierw nadmienić, że to jest ZNAWCZYNI WSZYSTKICH TEMATÓW, NAJMĄDRZEJSZA, NAJBOGATSZA I NAJCUDOWNIEJSZA MATKA-POLKA-NIEWIASTA JAKĄ NIE TYLKO ŚWIAT ALE I KOSMOS WIDZIAŁ. No więc, ona zaczęła mi dosłownie DOGADYWAĆ. Nie mogę mieć sukni balowej, bo mam duże biodra i pupę. Welonu nie mogę mieć, bo mam już dziecko. I teraz moje pytanie. Czy rzeczywiście nie mogę mieć welonu? Przecież o dziewictwie dziewczyny (w dawnych czasach) nie znaczył welon tylko WIANEK. No to o co kaman? Ponoć sukni białej też nie mogę mieć, bo nie jestem dziewicą. I przepraszam teraz za to co napiszę, ale która panna młoda jest dziewicą przed ślubem?  Tzn. są dziewczyny które trzymają dziewictwo, ale nie okłamujmy się, nie wszystkie  Czy ja oszalałam??!! 
|
Moim zdaniem jak sobie pozwolisz to do samego ślubu bedzie sie czepiać i krytykować zacznie sie od zaproszeń skończy na imprezie. Tupnij noga i rób jak uważasz i jak wam sie podoba!!
A siostrunia powiedz jej tak " A kim ty jesteś zeby mi dawać takie rady i wtrącać sie w nasz ślub"
Taki tekst zawsze działa
|