2015-05-04, 15:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. VII (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)
Cytat:
Napisane przez Wiolka
made in china - znaczy że złożyli je w chinach z produktów: szwajcarskie olejki zapachowe, amerykański wosk, niemiecki knot, nie do końca jest tak że co w chinach to tragedia w końcu mają tam jakieś kontrole jakości
patrząc tym tokiem używanie elektroniki wyprodukowanej w chinach m.in. telefonów, telewizorów też jest szkodliwe bo skąd możemy wiedzieć czy dobrze je złożyli??
|
Telefonu nie mam made in china, telewizora nie posiadam, wszystkie ładowarki, lap topa, zasilacze i w zasadzie większość rzeczy, których używam z większą częstotliwością niż raz na rok i używają dzieci, nie jest z chin. Zwracam na to uwagę, Tobie nie narzucam swojej sposobu życia, dlatego nie lubię jak ktoś narzuca mi swój. Powiedziałam, że ja ich nie testowałam i testować nie będę, poza tym, palisz kable z chin codziennie w domu? bo ja świeczki jaram równo i bardzo często... zdaję sobie sprawę z tego, co może zwykła świeczka mi z płuc zrobić i nie zamierzam dodatkowo ryzykować i martwić się, co oni tam wsadzili. Wystarczy mi wątpliwość W kontrole jakości jeśli chodzi o Chiny nie wierzę i mam do tego prawo tak samo jak Ty masz prawo palić co tylko chcesz
|