2015-05-04, 21:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Cytat:
Napisane przez magrat16
To bardzo dobry wynik! Ja miałam nadzieję na pokonanie Agrykoli,ale ostatnie kilkadziesiąt metrów musiałam przemaszerowac :-( jestem zła na wynik,bo dzisiaj biegło mi się wyjątkowo źle.
|
Oj tak, ten podbieg jest morderczy. Ale to nie ostatnie warszawskie zawody. Właśnie obczajam jakiś plan na bieg powstania warszawskiego. Tam już nie będzie wymówek, czasu też sporo, a marzenie zejścia <1h jest. 
Cytat:
Napisane przez madziasNS
Hej!
Nie było mnie na forum dwa dni a tu tyle się dzieje.
Gratulacje przede wszystkim dla tych którzy zaliczyli udane starty oraz dla tych co wciągnęli się w bieganie i biją swoje własne rekordy.
Też się pochwalę ze pobiłam swój rekord 5km poniżej 30 min  Myslałam ze na drugi dzień nie bede mogła chodzić ale czułam się rewelacyjnie. Takie małe sukcesy działają mobilizująco bo dzisiaj stwierdzam ze miałam jeszcze siły i mogłam jeszcze lepiej pobiec
dzisiaj stwierdzam bez biegania nie umiem funkcjonowac...nawet jak wracam zmeczona musze isc biegac 
|
Gratulacje.
Cytat:
Napisane przez Flower23
Na dziś: 4.92 km w 35 minut  po dzisiejszym biegu stwierdzam, że odpowiednie oddychanie jest dla mnie kluczowe. Muszę oddychać nos-usta, od razu lepiej mi się biegnie. W pewnym momencie zaczęła mnie łapać kolka, ale po chwili minęła. Jestem z siebie dumna, bo w końcu złamałam 30 minut! 
|
Super, gratuluję.
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Wczoraj biegowy puchar olsztyna, pierwsze miejsce w kategorii wiekowej wybiegalam i 4 open  22:19 (5km) po takim mega intensywnym treningowo weekendzie i obzarstwie jestem zadowolona, chociaz maly niedosyt jednak jest, bo trasa przyjemna byla 
|
WOW, wymiatasz.
|
|
|