2015-05-05, 10:16
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Cytat:
Napisane przez madziasNS
Koncepcja tez czytałam ten plan ale ja jesienia troche biegałam wiec zaczełam odrazu od biegu..,ale uważam ze jest to dobry plan dla początkujących...lepiej pomału ale bez kontuzji.
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------
Dotolka nie pomogę bo tez korzystam z Endomondo ...ale ja jak do tej pory nie mam problemu z endomondo a własnie czytam ze sporo osob narzeka
|
Ja od roku korzystam z Endomondo (bieganie i rower) i o dziwo ani razu nie miałam z nim problemu, ani z gpsem ani z zapisywaniem tras wcześniej miałam Galaxy Mini a teraz S3 - na obu działa bez zarzutu.
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
Może nie tyle wina endomondo co telefonu, endomondo sporo pamięci zajmuje i nie każdy sobie z tym radzi, u mnie najgorzej chodziło na Samsungu galaxy 3 o dziwo  , a najlepiej na ACE 2.
Moim zdaniem najpierw wywal endomondo z telefonu i wgraj na nowo, zobaczysz czy tak samo chodzi, bo nowsze aktualizacje też polepszają sytuację.
Ja mam zegarek ale i tak do endomondo wgrywam treningi
Za chwile idę pobiegać i podbiegi robić, a pogoda już fajna na bieganie się skończyła, teraz mam pełne słońce i bezchmurne niebo 
|
|