Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-05, 10:16   #4241
Leae
Rozeznanie

Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV

Cytat:
Napisane przez madziasNS Pokaż wiadomość
Koncepcja tez czytałam ten plan ale ja jesienia troche biegałam wiec zaczełam odrazu od biegu..,ale uważam ze jest to dobry plan dla początkujących...lepiej pomału ale bez kontuzji.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Dotolka nie pomogę bo tez korzystam z Endomondo ...ale ja jak do tej pory nie mam problemu z endomondo a własnie czytam ze sporo osob narzeka
Ja od roku korzystam z Endomondo (bieganie i rower) i o dziwo ani razu nie miałam z nim problemu, ani z gpsem ani z zapisywaniem tras wcześniej miałam Galaxy Mini a teraz S3 - na obu działa bez zarzutu.

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Może nie tyle wina endomondo co telefonu, endomondo sporo pamięci zajmuje i nie każdy sobie z tym radzi, u mnie najgorzej chodziło na Samsungu galaxy 3 o dziwo , a najlepiej na ACE 2.
Moim zdaniem najpierw wywal endomondo z telefonu i wgraj na nowo, zobaczysz czy tak samo chodzi, bo nowsze aktualizacje też polepszają sytuację.
Ja mam zegarek ale i tak do endomondo wgrywam treningi

Za chwile idę pobiegać i podbiegi robić, a pogoda już fajna na bieganie się skończyła, teraz mam pełne słońce i bezchmurne niebo

Leae jest offline Zgłoś do moderatora