Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna, dietka, odchudzanie, pełno u nas młodych panien! :D PM 2016, cz. 28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-05, 17:37   #3483
klakla91
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna, dietka, odchudzanie, pełno u nas młodych panien! :D PM 2016, cz. 28

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
biżuteria jest bardzo uniwersalna
Dokładnie A jak się nie nosi, to można przetopić np na obrączki
Dobrym pomysłem jest też aparat fotograficzny lub mp4 (siostra była najbardziej zadowolona z tego prezentu)
Cytat:
Napisane przez kognisia Pokaż wiadomość
To skoro już mówimy o prezentach co można kupić dziewczynce na drugie urodziny?
Książki! Albo wózek dla lalek (ale doczytałam, że kupiłaś).
Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Niezle polowanie . Ja kupiłam ostatnio strój w New Yorker to zapłaciłam łącznie 100 zł . Ale przynajmniej majtki są wiązane po bokach wiec mogę sobie ustawić szerokość jaka chce i nie wyjdą mi boczki

Gry planszowe to bardzo fajny pomysł teraz są różne a dziecko się bardziej ucieszy z gry niż z biżuterii.
Nienawidzę takich. Ile się naszukałam, żeby kupić ładne i nie wiązane, masakra jakaś
Mojemu młodszemu bratankowi (komunia najprawdopodobniej w przyszłym roku, ale on poszedł jako 6 latek do szkoły, więc jeszcze nie ejst pewne) planuję właśnie kupić planszówkę jakąś fajną albo mp4.

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Witam Was czy nieśmiało mogę się dołączyć ?
Witaj
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
A mam do was pytanie jakie macie zdanie na temat palenia panny młodej. Słyszałam opinię ze to nie wypada że nie pasuje w tym dniu. jak wy na to patrzycie?
Jestem całkowicie przeciwna. Ale ja ogólnie jestem przeciwna paleniu.

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora