Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-05, 23:24   #216
siacha_ck
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
jest juz na stronie ulotka z Lidla więc wrzucam, podobają mi się te półspioszki marynarskie- chyba mogą być dla dziewczynki?

http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=658
Jakie ładne te staniki. Dobrze, że już po pensji będą

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
Melduje sie po wizycie. Wszystko ok, szyjka miekka ale jeszcze zamknieta. Maly mojtal atrybutami tu sisiol tam jajka, byla kupa smiechu. Fajnie. Gin mowi, ze Po 10 czerwca moge rodzic, 9 ani 10 nie bo on ma urlop

Ladny ten kocyk U nas nie ma minky.
To zaciskaj nogi do 10-go

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
a teraz tak na serio... w sobote zabili u nas tego pseudo-kibica i od tego czasu codziennie wieczorami są zadymy. zjeżdzają sie kibole, latają koktajle mołotowa, wyrywają kosze na smieci, rzucają brukiem.......radiowozy i suki non stop krążą po mieście..... helikoptery ciągle latają, co mnie już wkurza :P

no a najgorsze jest to że w czwartek jest pogrzeb tego chłopaka. jedyna droga dojazdowa do cmentarza na którym to sie odbedzie to ulica przy której mieszkam.
mają sie zjechać kibole z całej polski, ze słowenii mają przyjechać, no masakra. po pogrzebie chcą spalić komisariat.

wszyscy mieszkańcy ulicy sie boją że nam spalą chałupy ( bo to taka dzielnica domków).....no masakra, szykujemy sie jak na jakąś wojne, faceci biorą wolne z pracy, tż też bierze wolne, żebym w razie czego nie była sama w domu jak mi koktajle do ogródka wrzucą albo szyby powybijają, bo to nigdy nie wiadomo...... powiedział że bedzie strzelał z dachu z wiatrówy do idiotów.....

kurde, jeszcze urodze z tego wszystkiego!
Współczuje

Witam się w nowej części.

Nie nadążam za Wami. Nie mam kiedy pisać. Przy takiej pogodzie to cały dzień spędzamy z Wiki na zewnątrz. Przed kompem nie mogę siedzieć, bo mnie żebra bolą

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora