Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-06, 06:06   #654
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:
Napisane przez laruee Pokaż wiadomość
dobrze wiem o co chodzi z murzynami i znam historię, nie wiem czemu osądzasz mnie o to że jej nie znam po jednej wiadomości, nie jesteś jedyna która historie dobrze zna . i chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi, bo tu historia nie ma kompletnie nic do rzeczy, chodziło mi o to że jak kiedyś murzyni byli dyskryminowani tak teraz my biali zaczynamy tacy być. w ogole to mam wrażenie że masz mnie za idiotke, może dlatego że mam inne zdanie niż twoje, nie nie jestem nastolatką zapatrzoną w gazety. tak samo jak nie podoba mi się Oleska to nie podoba mi się Anja Rubik, bo to nie jest zdrowe/normalne. Po prostu nie podoba mi się takie afiszowanie i uważnie to za spoko, na takiej zasadzie że np. ja się nie myje, jestem z tego dumna i a wy się myjecie za często. każdy sobie żyje jak chce i robi co chce, ale nie musi sie z tym afiszować i promować.
To nie jest kwestia tego, za kogo ja Cię mam, a faktów.
1 pogrubione - zastanów się, o czym piszesz, bo głowa boli od takich andronów zajmowałam się problemem dyskryminacji dłuższą chwilę i naprawdę historia ma BARDZO wiele do rzeczy, a "biali" nie są dyskryminowani ze względu na kolor skóry na taką skalę, jak czarnoskórzy byli. Nie będę się tutaj rozpisywała, po prostu poczytaj, jeśli temat Cię interesuje, a nie powtarzaj bzdur, proszę.

2. O jakim afiszowaniu mówisz? Olga robi sobie zdjęcia - ma przestać dopóki nie schudnie?

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Jest jasny, bardzo podobny do Revlon Colorstay buff.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-05-06 o 07:03
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora