2015-05-06, 06:19
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Grudniowe Mamusie cz. I
Inka dokładnie tak ! ta sama dziura ) swoją drogą dla mnie B. to jak wioska..tyle, że nieco większa 
Twoja turla się w obie strony tak samo ? moja częściej w lewo, w prawą stronę jakoś nie tak chętnie.
Ruda,z tego co wiem dzieci z brzucha na plecy obracają się pomiędzy 3 a 6 mies a w odwrotnie 4-7 więc ma jeszcze troche czasu ale myślę, że warto pójść, chociażby dla spokoju. tak jak mowi Roksape, lepiej pójść raz za dużo o usłyszeć, że wszystko jest ok 
ja nad swoją też sie ciagle trzese, że coś nie tak,jeszcze niedawno to z każdą krostka bieglam do lekarza, teraz troszkę wyluzowalam ale w głowie mam nadal..heh
a co do kremu z roska, te z babydream są ponoć od urodzenia, ja na op żadnej info nie znalazłam ale gdzies w necie czytałam że tak.
rany, co to za noc była, masakra jestem nieprzytomna ;(
a jak sie pogoda zrypała a takie plany miałam na dziś, zawsze tak jest jak coś sobie zaplanuje...grr
---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------
dziewczyny możecie polecić jakiś dobry i w miare niedrogi ( czy to mozliwe) termometr bezdotykowy ?
moja córa już sie buntuje przy probie pomiaru temp zwykłym termometrem.
|
|
|