Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wpadki i inne przypadki (część II)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-06, 07:11   #2258
meryy82
Zakorzenienie

Dot.: Wpadki i inne przypadki (część II)

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Meryy nie wiem tylko, czy robić drugą, ale już chyba sobie odpuszczę. Najwyżej mnie gin wyśle
Ej, o dwójce dotychczas nie myślałam. Teraz jeszcze bardziej się niecierpliwię na poniedziałek
Wiadomo że to cud Ale dla mnie to, że dziecię jest, najprawdopodobniej też już od dawna (bo z wyliczeń wynika, że ta moja ostatnia niezbyt zapisana i dziwna @ to nie była prawdziwa @) plus || w momencie "Aaa, może nam się już nigdy nie uda, albo jak tym uda się po xxx latach" to jak dla mnie szok i niedowierzanie
spokojnie, zrelaksuj się, taka piękna beta, po co ci druga do poniedziałku tylko 5 dni.
swoją drogą przyzwyczaj się, do czekania, niepewności. Ja bym najchętniej co tydzień robiła usg, by zobaczyć choćby przez chwilę czy serduszko bije. Na razie wizyty mam co 3 tygodnie i ponoć to jest często (w dodatku na NFZ) bo zwykle są co 4-6 tygodni, a i tak tydzień przed wizytą już jestem niespokojna i chciałabym wiedzieć czy wszystko jest w porządku.
Szczególnie, że własnie zaczynam 21tc a po za smyraniem moje dziecię ani razu porządnie mnie nie skopało, czuję co jakiś czas smyrnięcie i to wszystko.
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując