Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-06, 12:27   #334
poldzik
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Wcześniej też nie miałam hemoroidów...no nic...po porodzie to jak wróciłam do domu myślałam, że zejdę siedzieć, chodzić...no nic... krocze w porównaniu z tym ustrojstwem to był pikuś ale niestety zdarzają się takie rzeczy bo jednak parcie jest duże wtedy

uooo to mnie nastraszylas!

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
różowy najładniejszy sa jeszcze z seri z olejkami takie mniejsze ale nie wiem czy sa w polsce pięknie pachną i jak się otwiera szafę to czuć ten zapach, na ubraniach tez ładnie pachnie długo
one pieknie pachna to fakt... ale mi sie wlaczyla taka schiza, ze jak cos tak mocno i przede wszystkim dlugo pachnie to tyle tej chemii i srodkow zapachowych w tym siedzi i to potem na skore i sie wchlania i.... przestawilam sie na antyalergiczne, tylko z naturalnymi substancjami, o zapachu ktory praktycznie od razu wietrzeje... i teraz jak np dzisiaj zalozylam letnia spodnice ktora przez rok lezala w szafie a rok temu byla prana w vernelu to siedze i czuje ten zapach (po roku!! wtf?!? ) i jakos mi tak nieswojo.
tylko one tansze sa, a te "ekologiczne" to straszne zdzierstwo...
nie wiem, moze przesadzam, ale tak juz mam.. juz wam mowilam, ze ja to z tych zwariowanych eko mam
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora