2015-05-07, 13:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciężka suknia ślubna
Cytat:
Napisane przez Wieszczka
Czy wasze suknie ślubne też są takie ciężkie? Robiłam ostateczne przymiarki przed ślubem, założyłam na siebie wszystko, co będę miała podczas ceremonii, trochę w tym pochodziłam (jakieś pół godziny) i było mi niewiarygodnie ciężko. Suknia ma górę z wyszywanej koronki, u dołu pincessa, waży chyba z 5 kilo, ma z tyłu sznurowany gorset i szczerze to jest jak zbroja. Martwi mnie to, bo ślub latem, nie wiem czy wytrzymam w niej. Teraz już trochę za późno na zmiany, tym bardziej, że wydałam kasę (hehe  ) ale powiedzcie mi, zwłaszcza te, które z was mają suknie w typie syrenki czy one są lekkie czy tylko na takie wyglądają? Poza tym czy to będzie ogromny nietakt, jeśli po pierwszym tańcu zmienię suknię na lekką białą tubę do ziemi? Na pewno wszyscy to zauważą, a do północy to chyba w niej nie dotrwam jeśli będzie upał 
|
jaka to suknia?
jak ją przymierzałaś to nie czułaś się od razu tak jak opisujesz? 
ja jak przymierzałam princeskę z gorsetem wyszywanym koralikami to od razu nie mogłam oddychać. w rybce tak samo był taki usztywniany gorset od razu robiłam się czerwona jak burak.
moja sukienka jest lekka w gorsecie ma tylko fiszbiny jest połączona od razu z koszulką tiulową i na niej aplikacje jak na dole sukni. też princeska
|
|
|