2015-05-07, 22:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Cytat:
Napisane przez Munkaa
|
i w końcu dobrej jakości filmik a nie nagrany telefonem 
Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna
Spodziewalam sie tego. Ona gada o sobie. Wszystko zerznela od Alex. Jej vlogi do kawy tez nie sa wymyslone przez nia. Te same teksty, te same wtawki. Dodac moge jeszcze instagram, ktory matka Alex juz dawno temu zalozyla dla swojego psa flowerbelle, ale zaraz mi ktos napisze, ze pelno takich kont. Szusz usuwa komentarze np o piciu na stoku, tlustych wlosach i mizianiu bb. Oczywiscie w komentarzach wszyscy ja uwielbiaja, jest super kochana, taka otwarta i mowi prawde! Pionierka. Taka oryginalna, jest soba, nie udaje. Zupelnie jak Alex.
|
Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna
Ale to jest wymyslona kontrowersja. Tak samo jak u Alex. Chociaz ona wydaje mi sie bardziej prawdziwsza w tym calym show. Zdaje sie, ze to Ty dziwisz sie, ze wszystke afery to zawsze szusz? Ale czy to nie ona sama tak duzo pokazala przed swoimi widzami? Jej cale mieszkanie bylo na jakims portalu, to obecne pokazala lacznie z lazienka i toaleta, blokami obok i widokiem z okna. Opowiada o planach wyjazdowych, znamy jej mame (insta). Jest nieostrozna. Kiedy pierwszy raz tutaj sie udzielilam wszystkie prawie na mnie napadlyscie, ze jestem niczym macierewicz, to niedorzeczne. Ale zadna z Was nie ogladala Alex i szusz rownoczesnie. Polecam i podtrzymuje to co posalam wczesniej. Mnie nie chodzi o prywatne sprawy szusz, tylko o jej zaklamany yt wizerunek  mam w nosie z kim sypia. Wkurzaja mnie te teksty o wielkim biznesie i braku czasu, serio? Zupelnie jak u Alex. Brak jej pomyslu na siebie, to sobie delikatnie mowiac zapozyczyla. To jak taki big brother kontrolowany przez szusz. Powiem dupa i bedzie afera. Dzisiaj tez powiedziala takim tonem, zeby jej nie ogladc jak komus nie pasuje. Kiedys taka nie byla. Zauwazyla, ze taki format jak u Alex sie dobrze sprzedaje i to ciagnie. Klony, wszedzie klony. Tak szusz, spojrz w lustro.
|
nic dodać nic ująć
Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate
Właśnie chyba nawet nie pokazała, tylko gdzieś kiedyś wspomniała do jakiego zboru chodzi, a ktoś zadzwonił. Przykre bo poza robieniem z tego wielkiej tajemnicy, w żaden sposób nie zachęcała ludzi do dociekania, ani nie podpowiedziała nigdzie. Mam nadzieje, ze nikt z kafe tam nie pójdzie, bo to byłby już szczyt chamstwa
|
wdtawiała gdzieś zdjęcie
86....................... .......................90
|
|
|