2015-05-08, 09:09
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Dziś byłam u znajomej Anety @nail_roomwawa (która czaruje pięknie na paznokciach - wieczorem pokaże Wam co tym razem wymyśliła) i dostałam takie piękne bransoletki @atdiament ! Wyglądają na żywo oblednie gdyż zatopione są w nich kryształki. Idealne na wieczór panieński #paznokcie #bransoletki #krysztalki #atdiament #nailroomwawa #polishgirl #aniolnaresorach
agnieszka_mp
@aniolnaresorach co ile robisz hybrydy? Te są super, takie wakacyjne 😊
aniolnaresorach
@agnieszka_mp co 2-3 tygodnie. Dziś wyjątkowo po 1.5 tyg zmieniłam bo w sobotę mam ważna uroczystość i chciałam by były eleganckie a nie tropikalne 
emememka
Nie rozumiem Boguśki. Nie, nie powie kiedy ślub, ale specjalnie podgrzewa atmosfere. Chociaż z druiej strony brak borda na paznokciach i kokard, wiec to chyba nie ślubne 
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------
Cytat:
Napisane przez apiaQ
Włosy raczej powinno się czesać codziennie, szczotkować - żeby uniknąć kołtónów i tłustej nasady a suchych koncówek (tak przynajmniej twierdzi mój fryzjer).
Z tym suchym szamponem to wiecie - co kto lubi, nie popadajmy w paranoje. Mi zdarzało się go użyć, ale efekt mi nie odpowiada bo i tak mam mega przyliz i wole umyć zwyczajnie.
|
Mnie po suchym szamponie strasznie swędzi skóra głowy. Nie dałabym rady używać go częściej.
|
|
|