2015-05-08, 09:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XI
Przy okazji wizyty w Czechach wstapilam do DM'u i kupilam troche rzeczy z Alverde One maja w 100% naturalne sklady?
I 2 mam jeszcze pytanko, zamowilam kwas hialuronowy 1% - one moze byc stosowany samodzielnie czt raczej dodawac do kremu ...? Trzeba go trzymac w lodowce? Nie ma zadnej informacji 
Nie wiem, czy Orientana nadaje sie do tego watku, ale mam krem z kurkuma i jest super 
I w sklepie z kosm nat. zakupilam jakis czas temu Speziali Fiorentini White Flowers&Green Leaves albo Fiorentini Speziali - pachnie cudownie Kwiatowo Zielono Wiosennie Bardzo uroczo I niesamowicie trwaly I jeszcze rozwija sie z slodkawa nuta, ale to nuta dobrej wloskiej cukierni Jest slicznie i nawet ta nuta gourmand mi nie przeszkadza, choc fanka gourmand'owcow nie jestem
I kupilam tonik z Orientany z wit C, ale jeszcze nie uzywalam ;-)
Zuzylam tez mydlo Alterry pomaranczowe, bo jak dobrze pamietam, A. ma dobre sklady, ale dla mnie sztuczny zapach, bardziej to napoj pomaranczowy niz pomarancze 
Jeszcze mam lawendowe, to potestuje 
Znacie moze jakies dobre linery naturalne, ale kolorowe ;-)
Zakupilam sobie m.in. z Alverde szarosrebrny i duo cieni i kredke w piekny odcieniu niebieskiego - taki troche niebieskoponury z nuta glebokiej morskosci
|
|
|