Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-08, 08:44   #1876
xPoziomkax
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.VI

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
A ja mam takiego pecha do kosemtyczek, ze masakra. Kazdej powtarzam, ze ma tylko lekko podregulowac zachowujac ich naturalny ksztalt. To zawsze mi wyskubia tak okropnie, ze od srodka jest gruba, a mniej wiecej od polowy jest taka cieniutka, ze prswie jej nie widac. Wyglada to dziwnie, bo.moje brwi sa dosc proste, lekko uniesione na koncach. efekt po kosmetyczce jest taki jakbym byla wiecznie zdziwiona. Mam wrazenie, ze one nie potrafia zrobic tego tak, aby pasowalo do twarzy. Jak teraz wiekszosc dziewczyn w internecie ma jeden typ-bez wzgledu czy im to pasuje, czy nie -to tak trzeba robic wszystkim. Juz lepiej jest, jak sama sobie usune te wloski, ktora wystaja poza linie.
Też zawsze miałam takiego pecha do kosmetyczek Robiły mi cienkie niteczki, a ja mam ładne, grube brwi... Aż w końcu zobaczyłam u mojej koleżanki, że tak ładnie ma wyregulowane i poleciła mi dziewczynę, która ma własny salonik - nie jakiś porywający, zwykły taki w domu.. I choć otoczenie nie było jakieś powalające, to pani naprawdę zna się na rzeczy, wytłumaczyłam jej wszystko i zrobiła wszystko tak jak chciałam Na koniec jeszcze dodała, że ona mało co zrobiła, więc mam jej zapłacić tylko 5 zł Więc cuudo
xPoziomkax jest offline Zgłoś do moderatora