Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-29, 11:02   #2561
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Kochane chciałam Wam bardzo podziękować za te opinie o Tuszu Pełnia rzęs
Właśnie dzisiaj go wypróbowałam i jestem bardzo zadowolona rzęsy są ślicznie rozdzielone, grubsze i gęstsze ! brakuje mi tylko większego wydłużenia, ale i tak efekt mnie zaskoczył !
Dziękuję Wam bardzo

A co do cieni Arabian Glow, to byłam wczoraj w COKu i cieszę się, że ich nie wzięłam. Zdjęcia w katalogu są bardzo przekłamane :
Rich Cream jest kremowy, bardzo jasny !
Bubbles - wcale nie jest taki ciemny, bardziej przypomina odcień w tych poczwórnych cieniach Sueded Nude przedostatni.

Wąchałam też perfumy Rouge i jak dla mnie zapach jest duszący !
Biała czekoladka płyn do kąpieli natomiast pachnie bardzo intensywnie i słodko (wyczuwam troszkę kokosa) ale mi się podoba !
Natomiast z nowej serii Naturals - Jeżyna & Wanilia, zapach mi nie przypadł do gustu, ta jeżyna jest za bardzo alkoholowa szczególnie w mgiełce

Co do katalogu 13 to nowy zapach Senses Winter Warmth bardzo przypomina poprzedni Senses który stworzyli też na zimę. Zapach jest piękny, i wyczuwam w nim dużo cynamonu

A nowa seria Foot Works jest bardzo ciekawa, przewyższa mięta nad jeżynami, szkoda że nie stworzyli tego zapachu na lato, bo na pewno będzi orzeźwiający
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora