Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-29, 11:02   #142
Iwonalodz
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)

Hej Ślicznotki

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość
niesamowite rzeczy dzieją się z młodzieżą
może to o tą samodzielność chodzi? i wiarę w antykoncepcję? bo nie wiem kto z własnej woli ładowałby się w pracę-naukę-dziecko
Ja mam dużą grupę zanjomych w wieku mniej więcej moim czyli +/- 30 i na palcach jednej reki moge policzyć małżeństwa, dzieci też. Za to sa dwa rozwody
Nie wiem z czego to wynika, pary, które sa ze soba jakoś do ślubu się nie spieszą, część mieszka ze sobą, część nie może sobie kupić M, bo ich nie stać, drudzy często podróżuja, nie w celach turystycznych, ale raczej w celach ogólno życiowych. Nie mam kolezanek z mega instynktem macierzyńskim.
Choć znam dziewczyny, które od dawna marza o zamążpójściu, o dziecku to raczej nie, ale mam koleżanki dla których brak obrączki oznacza, że są "gorsze" i te sa teraz same i mają desperację w oczach. Nawet jednej mama powiedziała, że lepiej być rozwódką niż stara panną ale to już inny rozdział.
U mnie np. na to tez na pewno ma duży wpływ to, że jestem jakoś tak mocno niezależna i psychicznie i ogólnie, więc do małżeństwa jakoś mnie teraz nie ciągnie. Dziecko mieć chcę przed 35 i mam andzieję, że tak będzie a jak nie jestem razem z podrzutkiem otwarta na adopcję małego krasnala, zreszta jedno nie wyklucza drugiego

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
dzięki
mam nadzieję, że ten prawdziwy instynkt macierzyński przyjdzie w chwili gdy zobaczę maleństwo
Cieszę się, jak czuję kopniaczka i juz ją kocham ale to chyba jeszcze nie to
Moja siostra tez tak czekała i się nie doczekała
Różnie to bywa. Kocha swoja córkę, ale głupawki i wulkanu uczuć to nie było nigdy

Oreganko, jak się czujesz dzisiaj?
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora