2007-08-29, 11:03
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część III.
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
O, masz wiosenny błyszczyk Sephora  tyle zwlekałam, aż w końcu zniknęły ze sprzedaży 
Jak oceniasz baze Ori pod makijaż? i co to za paletka zółto-różowo-czerwono-pomarańczowa?
Gdzie kupiłaś lakier NYC i czy dobry jest i ile kosztował
Jak w praktyce z tą 'holograficznością'?
I tak mnie to nie zniechęca  a ile ta baza kosztuje?
|
tego błysczyka uzylam moze ze 3 razy... taki sztuczny efekt daje, ale jak chcesz chetnie sie wymienie za cos
lakier nyc wygralam kiedys w "dziewczynie:- chyba 3 lata temu, ma fajną konsystencje, nie zgestnial wcale przez ten czas, dobrze sie maluje, ale dosc szybko scieraja sie koncowki, nie wiem czy on jest jakis holograficzny- taki czerwony ze zlotym polyskiem
duraline kosztuje 19zl- tez chetnie wymienie
baza ori jest super, ladnie wygladza buzke, podklad dobrze sie rozprowadza, dluzej utrzymuje na twarzy, ale nie matuje
ta kolorowa paletka jest z Bravo girl, kupilam dla wyprobowania kolorow
to czerwone i rozowe to rzekomo blysczyki, ale kompletnie nie nadaja sie do uzycia, pomaranczowy i zolty cien slabo kryja, sa takie transparentne na powiece, nie wiem jak z trwaloscia, nie pamietam
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5118293]michasiapio te sypkie cienie to Joko??? A paletka INGLOT jaki ma nr??? Dziękuje za odp.[/quote]
zielony srebrny i fioletowoniebieski to baolishi, kupione na bazarku, myslalam ze to vollare, dopiero w domu okazalo sie ze jakies inne, ale sa o wiele lepsze od vollare, w ogole moje ulubione cienie
bialy to vollare
zloty to nyc- tez wygrany w dziewczynie
turkusy inglota to nr57
|
|
|