Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-08, 15:46   #2994
meneq
Zakorzenienie

Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
No ale to wizualnie z zewnątrz widac jaka jest miednica czy nie? Bo ja ogólnie cała jestem filigranowa i nie mam szerokich bioder, a nawet normalnych, tylko mniejsze... Przed ciążą spodnie 32 lub 34 nosiłam. No a cesarki nie chce nie ze względu na bliznę tylko ze względu na kolejną ciążę, bo chciałabym mieć jeszcze 1 lub dwoje dzieci, a po pierwszej cesarce to już chyba tylko cesarki.

I tez ostatnio od jakiegoś roku używam tylko płynow do prania, jakoś tak się przestawiłam.

Nie, tego nie widac, to polozna mierzy. W dodatku mozesz miec male dziecko z duza glowa albo duze z mala i to tez robi roznice. Po cesarce mozna rodzic sn tylko trzeba odczekac ok 2lat.

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
Laski, a do czego Wy chcecie te chusteczki używać? do wycierania pupy? bo ja chcę stosować waciki (takie większe) + woda, nie nastawiam się na te chusteczki bo czasami dziecię źle reaguje na takie bardzo zimne i mokre. Trochę kupię ale dużych zapasów robić nie będę. Chyba, że rzeczywistość mnie zaskoczy

Pewnie, ze do pupy. Sa ewentualnie podgrzewacze do chusteczek. Lub w dloniach rozgrzac mozna.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora