2015-05-08, 18:13
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Od czego zacząć by lepiej wyglądać?
Cytat:
Napisane przez Fleur_D
Współczuję ludzi w klasie, to jakieś kosmiczne buraki i mam nadzieję, że wszystkich, którzy ci tak napisali, obsypią pryszcze i powypadają im włosy
Może jakiś delikatny makijaż, który nieco podkreśli oczy? Cienie pod oczami, które pojawiają się ze zmęczenia, też proponuję ukryć za pomocą makijażu, a konkretnie korektora pod oczy. Spróbuj używać lekkich podkładów lub przynajmniej kremów bb.
Czy masz możliwość porozmawiać z kimś zaufanym o problemach w domu? Trochę to niepokojące. Może dałoby się znaleźć jakieś rozwiązanie, żebyś nie musiała żyć w ten sposób.
|
Co do makijażu - nie lubię się zbytnio malować. A jeśli chodzi o korektor - to i owszem używam. Znaczy sie mam taki pod oczy i taki by zakryć choć trochę ten trądzik. Ale nic więcej na siebie nie nakładam, póki co chce się zająć chorą skórą I pro po cieni pod oczami może to nie są aż takie cienie, znaczy nawet nie wiem czy to tak można nazwać. Mam takie jakby zapaści(?) w sumie to tylko pod jednym okiem, bo pod drugim wszystko jest okej, może to też rola światła i mi się tylko wydaje:_: A co do alkoholizmu w domu, to już poważniejsza sprawa, nie wiem czy pasuje mi tu o tym pisać^^
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------
Cytat:
Napisane przez Devon_rose
Co do ust to polecam robić peeling z cukru i używać pomadki nawilżającej.
Jesteś nowa to sprawdzają na ile mogą sobie pozwolić.
Nawet ich nie słuchaj.
Malujesz się?
|
Co do pomadek - one wcale nie pomagają - wręcz przeciwnie, jeszcze bardziej sprawiają, że usta są spierzchnięte i popękane (przynajmniej w mojej sytuacji) D: A co do kolegów z klasy, staram się, przynajmniej powtarzam sobie, że mam gorsze problemy niż przejmowanie się nimi, a swoim zachowaniem pokazują jak bardzo własnego życia nie mają, że ciągle uprzykrzają mi moje.
|
|
|