|
Dot.: Instagram - problemy, ciekawostki, pytania, wątpliwości - wątek zbiorczy.
Opiszę Wam mój problem, może ktoś mi podpowie co się dzieje z moim Instagramem. Otóż, od paru tygodni za każdym razem po dodaniu zdjęcia na Insta.traci ono na jakości. Konkretniej - robię zdjęcie, na komórce wyświetla się w dpbrej jakości, takiej jak zawsze, potem dodaje zdjęcie na Insta.przez jakiś czas zdjęcie wygląda tak samo, a poźniej ( niekiedy po paru godzinach) zdjęcie już jest w gorszej jakości i widać to na pierwszy rzut oka :'( wkurza mnie to, bo wcześniej nie miałam takich problemów. Próbowałam nawet robić zdjęcia w gorszej jakości albo przed dodaniem zmniejszać ich rozmiar itp. i nic nie pomaga. Aktualizaję też robiłam. Może moja kom.jest zbyt kiepska na Insta? Ale do tej pory wszystko było ok. Macie może pomysł co jest tego przyczyną? Zastanawiam się również, czy inni użytkownicy też widzą te zdjęcia w tej gorszej jakości? Bo np.gdy wchodzę na swoje instagramowe konto przez kompa wszystko jest ok. Podaję mój insta. może któraś z Was będzie tak miła i powie mi jak to wygląda na Waszych kom. :-D -> instagram.com/books__madness ten mój problem widać szczególnie na pierwszym dodanym zdjęciu.
Czas edycji: 2015-05-23 o 18:13
|