Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-08, 21:09   #1065
201710041131
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość

Co do nosow - "Jaki nos taki kut..."
No pewka

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość

O ja... Trzymam kciuki

Jakie wyraźne
Należało mi się takie wyraźne foto! A to dlatego, że ostatnie USG miałam w lutym

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Wiecie co... boje się ze ja przegapie te skurcze pewnie to jest dość wyraźne ale jakoś tak mam lek ze ich nie rozpoznam
Moja mama w ogóle nie wiedziała czy to już, czy rodzi, o co chodzi i typ do niej w karetce "jak zacznie pani rodzić to niech pani mówi to się zatrzymamy" a ona "a skąd ja mam widzeć kiedy zacznę??!!" - wcześniej jej wody odeszły. Przyjechała do szpitala, lekarz ją obejrzał i mówi "eee, ona urodzi dopiero jutro", a położne do siebie "co on ☠☠☠☠☠☠☠i, przecież ona zaraz urodzi" i po 20 minutach było po wszystkim a wazyłam 3800

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość

Ja odbrazu mówie do tz, ze prawdopodobnie rozpoczął się pierwszy wizażowy poród - widze panikę w jego oczach i od razu pytanie o tp anutki. A ma calkiem bliski mojego
Ja gadałam z mamą i jej o tym powiedziałam, a ona, że mam się wstrzymać, bo ona jutro wraca z sanatorium i wtedy mogę sobie rodzić
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora