Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od czego zacząć by lepiej wyglądać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-08, 21:35   #10
Devon_rose
Zakorzenienie

Dot.: Od czego zacząć by lepiej wyglądać?

Cytat:
Napisane przez shinecrush Pokaż wiadomość
Co do fryzury, to właśnie ostatnio u fryzjera byłam, bo grzywka mi się układać nie chciała, była do połowy policzków. Chciałam ją zapuścić, ale fryzjerka mi odradziła (w sumie chyba nawet nie było by mi ładnie, przez małe oczy) - chciałam sobie przedziałek na środku zrobićXD Ale wycieniowała mi na bok i jest okej, tylko muszę sobie szczotkę okrągłą kupić, bo jak prostuję to potem taka przetłuszczona jest i ohydnie wygląda. Grzywka jest okej niby, tylko mnie mój prawy profil denerwuje, wcześniej miałam to z lewym, ale jak mi pocieniowała tą grzywkę to teraz mi się lewy podobaXDD Chciałam sobie oczy pomalować, ale ja taka ciapa jeśli o to chodziD: Nawet jak filmiki na yt ogląd, no ogarniam coś niby, ale, ale noXD Bardzo mi się podoba tak zwany ''koci makijaż'' (?), nie wiem czy byłby mi pasował, w wakacje sobie coś ogarnę, popróbuję^^

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Właśnie co do eksmisji, wnioski zostały złożone, ale czy to coś da - raczej wątpię. Prędzej ja się wyprowadzę;-;

Byłam u fryzjera ostatnio i grzywkę mi ładnie wycieniowała, przynajmniej wygląda lepiej niż wcześniej Ale nie znaczy, że dobrzeD: A ścinać, podcinać włosów nie będę, bo mam kręcone i zapuszczamXD A jak je wyprostuje to mi nawet wytrzymują całe dwa dni więc z fryzurą nic kombinować nie będę już^^ Tylko z tą grzywką mam cholerny problem:_:
Przy małych oczach proponuję jasne cienie i cielistą kredkę na wodną linię oka. I nie zapomnij pomalować brwi jeśli są zbyt jasne.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując