Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.30
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-09, 23:01   #198
Kasiek1987
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.30

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość

Yves Rocher
Krótkie pytanie: jeśli miałybyście polecić jakiś dobry i niezbyt drogi kosmetyk Yves Rocher to byłoby to (nie może to być produkt z zielonym kółkiem, cokolwiek on oznacza). ..? A dobry kosmetyk do makijażu (najchętniej podkład, ale paznokcie też)? Pytam tak ogólnie o wrażenia, wiadomo, że nie każdemu pasuje to samo.
Ogólnie ich kosmetyki jakoś mi nie pasują, ale również polecam dwufazowy płyn do demakijażu, ew. jakiś żel pod prysznic

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;5134133 3]Idę za 2 tygodnie na 80 urodziny do Babci.

Macie pomysł co mogę dać jej w prezencie? Zależałoby mi, żeby był to prezent praktyczny. Opadają ręczniki bo już odemnie dostawała i pościel bo wiem, że ktoś już planuje jej nową kupić.[/QUOTE]
Moja by się ucieszyła z ciepłego szlafroka lub ładnej piżamy (żeby mieć "na wszelki wypadek, jak ją wezmą do szpitala" ), ew. z tańszych rzeczy jakiś zestaw herbat sypanych z kawałkami owoców.

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

PS. Wiecie może, czy jak chcę sprawdzić auto używane, to muszę jechać do ASO danej marki czy może to być dowolne ASO?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora