Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-29, 14:30   #730
mekintoszek
Rozeznanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

witam,
wczoraj zaczęłam dietę, ale mam kilka wątpliwości.
Po pierwsze, mam jogurty naturalne ale jest w nich trochę cukru, tzn. nie jest to cukier dodany, ale w tabelce z wartościami cukier też jest-jeść czy nie jeść?
Po drugie, naprawdę można schudnąć? Bo ja jem więcej niz jadłam wcześniej. Wiem, że powinno się jeść mało ale często i tak robię, ale jakoś ciężko mi uwierzyć, że stracę kilka kg. Tym bardziej jak czytam, że niektóre dziewczyny po jednym dniu straciły jakis kilogram. Szczerze, nie potrafie w to uwierzyć. Nie będę miała jak sprawdzić bo nie mam wagi, ale może to i lepiej
Po trzecie, jak wybieram jakieś sery itp light to co jest mniejszym złem-więcej węglowodanów czy tłuszczu?
Kolejne pytanie- czy jak wcinam sobie pistacje czy jakies inne orzeszki, to liczy sie to jako przekąska? Staram sie jeść tak co 3 godzinki ale nie bardzo wiem, gdzie "umiejscowić" te orzeszki
To chyba tyle narazie. Pozdrawiam
Przepraszam, jeśli pytania są oczywiste. Sledzę wątek już od dłuższego czasu i mam jakieś info na temat tej diety ale książkę jakąś dorwę dopiero po powrocie do PL, czyli za jakiś miesiąc. Do tego czasu polegam na necie, a tutaj jak wiadomo mnóstwo sprzecznych informacji.
mekintoszek jest offline Zgłoś do moderatora