Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie już mierzymy i za rok stan cywilny zmienimy! PM 2016 cz. 29 ♥
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-11, 11:00   #291
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Suknie już mierzymy i za rok stan cywilny zmienimy! PM 2016 cz. 29 ♥

Hej
Ale nastukałyście:P Wczoraj pochłonęła mnie książką więc już nie zajrzałam do Was. A dziś w pracy. I oczywiście co - pogoda śliczna a tu w pracy:/
Wrócił taki koleś ze służb bhp z innej firmy, którego mam ochotę wrzucić do kwasu siarkowego albo chociaż do ługu. Nie mogę na niego patrzeć a on łazi za mną, zagaduje i na zebraniach siada obok. Chyba nigdy nie czułam takiego obrzydzenia do kogoś. Coś czuję, że dojdzie do jakiegoś wypadku z jego udziałem

Na temat polityki to trudno się wypowiedzieć ale wiem dobrze, że ja w ogóle wolałabym zmianę ustroju. Pójdę zagłosować w drugiej turze, oddam głos nieważny, jak zwykle bo nie ma na kogo głosować ale do frekwencji się liczyć będzie. Nie można wybierać "mniejszego zła", nie ma czegoś takiego jak patrzę na kandydatów. Tylko kiedy ta tura? Muszę załatwić sobie możliwość głosowania

Aga - dobra decyzja Na spokojnie sobie wszystko uzbieracie i zorganizujecie. Suknię bym zostawiła, w razie czego kupisz drugą i się będziesz przebierać - na bogato będzie Nie no poważnie - zostaw ją, w razie czego przed ślubem ją odświeżysz (i tak trzeba) to Ci ją ładnie odnowią w razie czego. A gdybyś wolała inną to wtedy pomyślisz Oddasz ja do komisu w salonie albo gdzieś sprzedasz po prostu
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora