2015-05-11, 14:09
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Cytat:
Napisane przez cashmere
Wlasnie sciagnelam laktatorem w 9 minut 90ml z jedej piersi. Musialam konczyc bo ssak plakal, ciekawe ile jeszcze by wyszlo. Wolno juz kapalo, a do samego konca nie chcialam bojac sie nawalu.
Wiec MAJKA Twoje 140ml w 5 minut to mega wynik!! 
|
Jak czytam, ile ściągacie, to mam ochotę wyjśc przez okno. W nocy miałam nawal, już leżeć nie mogłam, to obudziłam brzdąca, zasnęła przy pierwszej piersi, drugiej już nie miałam komu dać. Laktator ściągnął z niej 70ml w 15 minut. Najwyraźniej więcej mi się nie mieści a podobno mleko produkuje się na bierząco 
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51355719]A u mnie to chyba czasem bardziej takiego noszenia na rekach malej moj TZ potrzebuje,zawsze po pracy jak msla czuwa ja wyjmuje i tula,gada, wyznania czyni 
Zauwazylam dzis krostki na pupci malej... sudokremem to smarowac? Ciekawe czy to nie od chusteczek (babydream)
Dziewczyny, nie macie problemow z samodzielnym znoszeniem, zjazdem wozka ze schodów?[/QUOTE]
Ja schodzę z pierwszego piętra z małą na ręce a wózek spycham. A do góry najpierw wnoszę małą a potem targam wózek. Jak mąż naprawi rower i nie będzie jeździł do pracy autem, to sobie w bagażniku będę zostawiać.
Widzialam ostatnio na jakimś nowym osiedlu specjalne pomieszczenie na parterze dla wózków - marzenie 
Chyba mi ta moja durna położna nie zdjęła jednego szwu i mi wrosł :/ Jutro ide do gina, musze pamiętać, zeby zapytac. Jak to szew, to ją normalnie uduszę.
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------
Cytat:
Napisane przez boleczka93
A ja mam winde
Idziemy na spacer do tej przychodni i zloze ta deklaracje  po drodze sklep i aptek 
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------
A mamuski ktore karmia mm! Jak wychodzicie gdzies z dzidzia to zabieracie ze soba butle z jedzeniem na wszelki wypadek? Jak tak to zrobiona czy woda w termosie i mleko ?
|
ja wode i proszek osobno.
|
|
|