Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staraniach V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-11, 16:05   #4054
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga
"Pierożek:
Babeczki Julek juz jest ze mną Wczoraj zaczęłam rodzic i była nagła cesarka wieczorem 3620 g i 57 cm" - napisała jedna z mam czerwcowych. A to znaczy, że najbliższe porody w listopadzie

Cytat:
Napisane przez Amelia16 Pokaż wiadomość
Heh, u nas tak samo i wydatki na mleko minimalne bo zużycie idzie słabiutko, w ciągu dnia miała dwa posiłki z mm z racji, że w nocy już nie je, ale ostatnio zaczęła grymasić na podwieczorek, woli coś do gryzienia i raptem jedna butla idzie na dobranoc... A i tak niecałą wypija
Dziękujemy, szykujemy się do zabiegu przepukliny, nie wiem czy pisałam. Równo za tydzień, brrrr....Nie mogę się pozbyć obaw o narkozę A ja czuję się dobrze, powiedziałabym, że typowo jak z Filipem mdłości już odpuściły jakiś czas temu, energia wróciła, dalej nie ruszam nic słodkiego; w środę prenatalne

Dobrze Kochana, dobrze, bałam się, że wróciłaś na jakiś etat do pracy, a tak na doskoku to nie jest chyba źle, co ja właśnie byłam w zeszły piątek podpisać podanie o zaległy urlop, całości wyszło do 3o lipca...
a ta przepuklina u małej???
wiesz pracuję u wujka który jest bardzo wyrozumiały i sam mnie nie chce ciągać bardziej ze względu na Lili jak on to powiedział szkoda dziecka
Cytat:
Amelia 8 lat skonczy w pazdzierniku
toż to duża baba no jak nie karać???? przecież jak tak dalej pójdzie to w poprawczaku wyląduje.
Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Ale super gratulacje dla mamy i malucha
Ale nam się w krótkim czasie dzieciaków na wątku urodziło super
Teraz faktycznie dopiero w listopadzie właśnie jak się kochane czujecie? :-*
Dobrze ostatnio tylko częściej robię się głodna zero mdłości były tylko na początku ale tylko może max 2tyg. więc rewelacja. Tylko troszkę brzuch ćmi bo tam wszystko rośnie
Cytat:
Mala ma 6 dni. Mam duszno w pokoju ale jak otwieram okno to znowu czuje powiew wiatru i nie wiem czy mala moze w tym spać?
A jak byś otwierała w innym pokoju, kuchni?? i żadnego innego okna do tego żeby przeciągu nie robić. A powietrze i tak by się wymieniało. Ja tak robiłam, a Lili z marca.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora