Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51359923]Ano ja tak podalam,zapozyczony od kolezanki moja pijawka dzis od 6tej wlasnie 7my raz cyca chleje,nienasycona jakas.sprawdzilam w notatkach to zwykle byly 4 posilki do ok.15tej.tym razem lewy cycek jej pasuje.dobrze, że mi sie nie chciało dzis na spacer,bo by byl powrot na syrenie.
Mala Sylwia dziekuje za wysylke [/QUOTE]
Haha ja właśnie zaliczyłam teraz powrót "na syrenie" jak to nazwalas. Pogoda piękna myślałam że uda się dłużej pospacerować ale nie jest źle prawie półtora godz wytrzymał i teraz znów obkupuje moje cyce.
Cytat:
Napisane przez DomimaZet
 - no moja teściowa to jest jedyna w swoim rodzaju -zolza.... - niecierpie jej... wiecznie mi podsyła jakieś przeterminowane rzeczy. Tyle ze Nauczyłam się sprawdzać od razu datę i wy.pie.rdz.ielam do kosza. I to wygląda naprawde jakby sobie robiła sprzątanie świata. Po terminie serki, jogurty, sliska wedlina jakieś wrecz resztki z obiadu... np. przeterminowane leki jakieś. .. a ostatnio przeszła sama siebie. Podrzucila mi jakąś taka niby ceratke pod Materacyk - pomijam fakt ze to była foliowa ceratka to ja się patrze na datę a tam data produkcji 2010 😨😨😨😨😨😨😨 pod spodem napis jak byk ważność 2 lata. Skąd ona wzięła takie ku.z.w.a coś co jest po terminie 13 lat????? A jedzenie to na porządku dziennym ze jak juz coś przywiezie to niestety nic co bym mogła jeść ja. Np. Teraz jak karmie to przywiozła sałatkę jarzynowa z nawalonym majonezem. . Jakieś smażone mięso i to nie drobiowe i jakieś maczne wyroby ze smakują cebula. Zaje.biś.cie mnie odciazyla z gotowaniem. .. eh.... I wiem ze to nie jest nieświadomie. Jak byłam na diecie cukrzycowej to wiecznie dostałam coś czego nie mogłam jeść. A potem jeszcze każe mi być wdzięczna... niecierpie tek kobiety ..
|
Nie mogę co za człowiek z tej kobiety!! Rozumiem Cię ze nie chcesz wszczynac afery ze względu na męża ale ja bym któregoś razu jak znów coś przyniesie zerknela na opak mówiąc oo zaraz sobie zjem tylko sprawdzę datę ważności bo mam hopla na tym punkcie. I wtedy zonk! Kurcze szkoda bo to terminie jest ojejj. .. Coś się musisz odezwać bo ona Cię będzie tym zasypywac w nieskończoność myśląc o Tobie żeś glupia i naiwna ze takie śmieci przyjmujesz bez gadania.
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
Dobra chlopakow odebralam i juz obiad dostali. Nastawilam pranie i rozmrazam zamrazalnik
|
Gosiak jesteś MISZCZ! !!