Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 16:24   #166
Midi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Iwonko pędzelek nabyłam, dziękuje
A nad cieniami to chyba z godzinę spędziłam ( ale mnie wczoraj głowa bolała i ciężko myślałam ), łaziłam od Dauglasa do Sephory i z powrotem . Zastanawiałam sie nad tymi Isadory, i Burzujkam i Art deco i Lorealami w końcu nie kupiłam, bo nie umiałam sie zdecydować
Kupiłam później Inglota grafitowy i taki jakiś jasny beż rozświetlający.
Kreski zrobiłam, wg mnie wyszły ładnie tzn. nie widać ich a efekt jest
może trochę krzywo, ale co tam
Iwonko a jakie masz kolory tej IsaDory?
Zgłasza się wielbicielka IsaDory - cienie bezkonkurencyjne, naprawdę, nie chce się innych używać
Mam quartety: beżo-brązy z białym "Pearls", już drugie opakowanie, a od niedawna także "Wild Jungle" - są świetne, doskonała jakość, miękkie, ale się nie sypią, piękne kolory, doskonale współgrają ze sobą, a w zależności od tego, ile nałożysz, można mieć bardziej transparentny efekt albo mocniejsze krycie. Ja co prawda kupuję je z przemytu po 35 zł, ale są warte swojej "oficjalnej" ceny 56 zł

Cytat:
Napisane przez maglisa Pokaż wiadomość
Dzisiaj dowoiedziałam się, ze 16-letni chłopak, którego zmanam dobrze z powodów zawodowych, ma nowotwór złośliwy jądra z przezutami do płuc.
Rozmawiałam z jego mama .
WYĆ MI SIĘ CHCE!!!!
Nie radzę sobie z tym
Też jestem matką.
chyba sie spiję.
z takimi rzeczami sobie chyba nikt nie radzi...
i w dodatku to wcale nieprawda, że z czasem się można przyzwyczaić i mniej boli...
mi zresztą nawet alkohol nie pomaga, co najwyżej łatwiej się płacze

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-09-18 o 18:21 Powód: post pod postem
Midi jest offline Zgłoś do moderatora