Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 16:29   #418
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

ale ruch ja na chwile bo lecem na czekolade z kolezanka

co do slubu hmm... prawda jest taka ze czy duze czy male i tak zamwia sie orkiestre, suknie, garnitur, tyle samo kosztuje slub w kosciele tyle samo wypozyczenie auta i inne rzeczy jedynie dochodzi kwota wieksza z alkohol czy jedzenie a juz pare osob z w to czy w tamto koszy kosztach wesela to nie duza roznica
u nas tez musialo byc wesele ale nie zaluje na prawde impreza sie udala mialam fajerwerki, palacy sie stol i duzo innych atrakcji wszystko dla nas mam co wspominac wiec polecam slub polecam pieniadze ja stwiwrdzilsm ze raz sa raz nie ma a slub jeden na cale zycie ale kazdy ma inne poddejscie

mezatka ty to cos mnie martwisz ciagle jakies bole masz, biegunki echhh... jesli biegunka w ciagu 24 h nie ustapi jedz znow do szpitala ja mam tak wpisane kiedy mam jechac do szpitala nie to zebym cie martwila ale cie poprostu uprzedzam w razie czego