Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-11, 18:13   #1611
faeria
she-wolf

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII

Cytat:
Napisane przez lalalala325 Pokaż wiadomość
Hej u mnie minęło już pół roku. Pomimo tego, że nadal jest źle, smutno, serducho boli, to widzę, że jest lepiej. Czasem są dni, kiedy jestem zupełnie bezsilna i płaczę w poduszkę jak dziecko, ale ostatnio byłam bardzo dumna, gdy pewnego wieczoru uświadomiłam sobie 'kurczę, ja dzisiaj w ogóle o nim nie myślałam". Boli mnie jeszcze to, że jest szczęśliwy z inną, ale wiem, że kiedyś los mu zwróci, to co zrobił złego ze mną i innymi dziewczynami A kiedyś przyjdzie na to czas , że i ja będę szczęśliwa i będę dziękować, że właśnie tak się to życie potoczyło
Głowy do góry! Dla wszystkich złamanych serduszek też kiedyś zaświeci słońce,mocno w to wierzę
tak bardzo chcę tak myśleć w sensie na co dzień, a nie raz na jakiś czas

a ja jestem zawalona nauką.. przynajmniej dzięki temu rocznica minęła szybko i w miarę bezboleśnie, bo po prostu starałam się o tym nie myśleć, co by było gdyby mnie nie zdradził? nie okłamywał? bez sensu, człowieka nie zmienię
nie wiem, co u niego i nie chcę wiedzieć
podejrzewam, że jakbym przez przypadek dowiedziała się, że ma kogoś "legalnie" (w sensie nie tak jak cały czas z kimś pisał czy robił coś na boku tylko taki oficjalny związek), to jeszcze bym cierpiała
dlatego totalnie się odcięłam
chcę, by w końcu stał mi się całkowicie obojętny

tłumaczę
faeria jest offline Zgłoś do moderatora