2007-08-29, 16:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka
mam fakturkę:
Summer White - alternatywne
Peeling Naturals z kokosem (ze str z wyprzedażą) - brak...
Poza tym wszystko inne przyjdzie 
|
3 Peelingi zakupiłam dzisiaj w COKu, a na fakturze mam że produkcja zakończona.
Cytat:
Napisane przez martusiawilczek
niestety nowości z k13 wąchałam z katalogu bo jeszcze nie ma w COKu trzynastki  dopiero jako nowości są rzeczy z kat 12  Będę musiała i tak się przejść do COKubo chciałabym zobaczyć te nowe odcienie cieni w sztyfcie z katalogu 12. Strasznie kuszą bo są cudne brązy a ja je uwielbiam  tylko boję się, żeby znów nie było tak, że odcienie te są całkiem inne niż na zdjęciach  ale tak mnie kusi natural gaze i natural sparkle  )
|
Ja dzisiaj byłam w COKu i widziałam te cienie i maznęłam się Chockolate i na pewno go biorę, taki ładny, ciemny brąz, super.
Cytat:
Napisane przez Rosiczka_Przeżuwacz
Hej dziewczyny! 
Mam dwa pytania:
1. Czy wszystkie odżywki z Advance Techniqes tak samo pachną?? Coś mi się zdaje,że cała seria, nie ważne do jakich włosów, pachnie bardzo podobnie...
2. Ma któraś z Was arbuzowy płyn do kąpieli?? Pachnie rzeczywiście arbuzowo?? Sparzyłam się kiedyś na brzoskwiniowym, który mało ma z brzoskwinią wspólnego, prędzej przypomina mi gumę do żucia i boję sie podobnego nieudanego zapachu.
Swoją drogą nowy o zapachu białej czekolady wydaje się być interesujący 
|
1. Według mnie pachną praktycznie tak samo.
2. Dla mnie też czuć melonem, ale super zapach 
Cytat:
Napisane przez mgpoziomka
Wierzę  hehe....  w takim razie zarąbiście!!!
Z tego wynika, że zapach jest intensywny, to duży plus!!! 
A jak z trwałością??? 
Jakie są wasze odczucia po kąpieli w tym melonowo-arbuzowym płyniku  ???
|
Po kąpieli ślicznie pachnę, ale raczej nie płynem do kąpieli tylko żelem pod prysznic Cukier i Orzech włoski, a potem pachnę balsamem do ciała z Oriflamu Ale co do pienienia to świetnie się pieni 
Cytat:
Napisane przez Yen.not
 )
Mam kilka pytań:
1) Ktoś miał pisać do Avonu pytanie w sprawie Liiv - od jakiego wieku można ich używać skoro "odmładzają" - czy jest jakaś dolna granica, czy nie ma. Nie wiem kto to był i czy napisał już? Czy też może jakimś cudem przeoczyłam i było już coś na ten temat pisane?
2) Pianka do golenia("żel w piance") i żel do golenia For Men - proszę o opinie - warto namawiać Ukochanego (wybrednego:P) ?
3) Zastanawiam się nad kuracja dotleniającą AT (o opinie nie pytam bo duuuzo było na ten temat i oprócz tego nad kuracją odbudowującą AT - bo całkiem fajne są ceny w tym katalogu, a moje włoski są zdecydowanie beznadziejne i potrzebują różnych wzmacniających specyfików - ktos uzywał tej kuracji odbudowującej?
|
1) wiek nie ma chyba znaczenia w tej serii Liiv.
2)polecam żel do golenia, używa go mój Tż, tata, dziadek i mąż mojej kuzynki. Wszyscy zadowoleni i zamawiają hurtowo.
3) Polecam kuracji dotleniającej.
Cytat:
Napisane przez olakotela
dziewczęta mam prośbę ( pomogłyście mi w wyborze maseczki do twarzy ,więc znów zgłaszam się do was ) co sądzicie o "dotleniającej kuracji do skóry głowy " mam wrażliwą skórę zawsze po jakikolwiek kosmetykach do głowy dostaje strasznego łupieżu że aby go sie pozbyć kończy się wizytą u dermatologa .z nie cierpliwością czekam na wasze opinie
|
krótko i zwięźle- POLECAM
A teraz wrażenia z wizyty w Coku i z paczki 11. A więc:
- torebka Grecia- pojemna i na pewno kupuję ją w katalogu 12.
- cienie do powiek- ładne kolorki, skupiłam się nad Chockolate i na pewno biorę ten mocny brązik- super
- seria z pestek z winogron- śliczny, intensywny zapach winogron, niestety nie znam zapachu winogronowego szamponu do włosów z Timotei więc nie porównam tych 2 zapachów, ale ten z Avonu jest intensywny.
- biżuteria Brena- śliczna taka delikatna i błyszcząca
- nowy zapach Pro- nie podobał się ani mnie, ani Tż.
- świecznik z paczki- bardzo ładny, podgrzewacze mają bardzo ładny zapach.
Rozumiem że trzeba żartować czasem, ale jak czytałam z 10 stron to większość to były wasze żarty i mowa o jakimś podaniu :P normalnie się pogubiłam. To prawda z tymi 100 postami? To by było fajne bo też denerwują mnie osoby które mają coś do powiedzenia 5 min przed dodaniem nowego katalogu nie udzielając się tutaj, lepiej wtedy milczeć i w ciszy i spokoju wyczekiwać nowego katalogu.
|
|
|