2015-05-11, 19:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
Napisane przez beaciorq
Jupiiii! Super 
dobrze gada polac mu 
mnie też :/ nie wiedzialam ze cukier moze tak poskładać czlowieka.....
Ja już po dentyscie znowu musialam sie prosic zeby mnie ludzie wpuscili do kolejki bo inaczej bym nie wysiedziala bo godzinne opoznienie :/ no i zas nie skonczony zab chyba do porodu bede go leczyc....
|

ja w czwartek idę na wyrywanie zęba i już zaczynam się stresować 
Cytat:
Napisane przez Molise
Super, gratulacje ! 
|

Cytat:
Napisane przez dd1dd
|

nadrobi na pewno ja byłam zdziwiona jak mi podała wagę. Też się bałam, że za mało przybierze, ale jak widać niepotrzebnie i Ty też się nie martw
Cytat:
Napisane przez beatrix28
u mnie po wizycie wszystko ok tylko padnieta jestem na amen...a jeszcze tzreba powlec koldry..
mala rośnie ,pokazal mi glowke,kregoslup ,ogolnie dlugosci plodu sie nie doczekalam tylko ze nozki mają po 5,1 cm wszystko stosownie do wieku ciąży,szyjka ok,kazal mi kupic ten neomag ,licze na toz e bole glowy etz mi troche po tym miną..
żadnych badan mi tym razem nie zlecil..
mms22 to u mnie 7,5+ kgod poczatku ciazy..a juz mi ciezko..
jess922 fajnie ze sie dowiedzialas i imie wybrane ! zostala chyba tylko asienka 182 z ta niepewną płcią,..
czekam az maly padnie, bo sama tez chetnie bym sie polozyla..
|
Gratki wizyty 
Cytat:
Napisane przez Isabelle_26
Dziękuję za zaproszenie dziewczynki  muszę w ogóle obczaić o co dokładnie tam chodzi 
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------
Gratuluje wizyty  super że dzidzia rośnie 
|

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------
Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29
Jess super,że Alanek potwierdzony na 100%   ładnie "przypakował" od ostatniej wizyty
Beatrixbrawo za wizytę  zazdraszczam Wam podglądania
moje dziecko spi od godziny.. maż wyszedł do pracy.. najchętniej poszłabym spać  cały dzień po tym badaniu chodze do tyłu  pewnie byłoby inaczej gdybym mogła choć trochę się zdrzemnąć.. ale nie gniewam się na synka bo sam jest przeziębiony a i tak bardzo grzeczny  skutecznie to badanie zniechęciło mnie do słodkiego 
|
No przypakował
Nie licz na to, że ta awersja do słodkiego zostanie Ci na długo
|