Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-11, 19:48   #4783
Jess922
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość

Jupiiii! Super
dobrze gada polac mu
mnie też :/ nie wiedzialam ze cukier moze tak poskładać czlowieka.....

Ja już po dentyscie znowu musialam sie prosic zeby mnie ludzie wpuscili do kolejki bo inaczej bym nie wysiedziala bo godzinne opoznienie :/ no i zas nie skonczony zab chyba do porodu bede go leczyc....

ja w czwartek idę na wyrywanie zęba i już zaczynam się stresować

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość

Super, gratulacje !

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Jess gratuluję synusia I jaki już duży
mam nadzieję, że i moja Julka nadrobi tak ładnie wagę

nadrobi na pewno ja byłam zdziwiona jak mi podała wagę. Też się bałam, że za mało przybierze, ale jak widać niepotrzebnie i Ty też się nie martw

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
u mnie po wizycie wszystko ok tylko padnieta jestem na amen...a jeszcze tzreba powlec koldry..
mala rośnie ,pokazal mi glowke,kregoslup ,ogolnie dlugosci plodu sie nie doczekalam tylko ze nozki mają po 5,1 cm wszystko stosownie do wieku ciąży,szyjka ok,kazal mi kupic ten neomag ,licze na toz e bole glowy etz mi troche po tym miną..
żadnych badan mi tym razem nie zlecil..
mms22 to u mnie 7,5+ kgod poczatku ciazy..a juz mi ciezko..
jess922 fajnie ze sie dowiedzialas i imie wybrane ! zostala chyba tylko asienka 182 z ta niepewną płcią,..
czekam az maly padnie, bo sama tez chetnie bym sie polozyla..
Gratki wizyty

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość
Dziękuję za zaproszenie dziewczynki muszę w ogóle obczaić o co dokładnie tam chodzi

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Gratuluje wizyty super że dzidzia rośnie

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Jess super,że Alanek potwierdzony na 100% ładnie "przypakował" od ostatniej wizyty

Beatrixbrawo za wizytę zazdraszczam Wam podglądania

moje dziecko spi od godziny.. maż wyszedł do pracy.. najchętniej poszłabym spać cały dzień po tym badaniu chodze do tyłu pewnie byłoby inaczej gdybym mogła choć trochę się zdrzemnąć.. ale nie gniewam się na synka bo sam jest przeziębiony a i tak bardzo grzeczny skutecznie to badanie zniechęciło mnie do słodkiego
No przypakował
Nie licz na to, że ta awersja do słodkiego zostanie Ci na długo