Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 20:43   #650
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Pierwsze dni są dość stresujące ale nie martw się za kilka dni się powoli do trzecie wszyscy razem

Oj nie fajnie, mnoe tez ostatnio gardło bolało to plukalam woda z solą i ssalam propolki. Ale jak Cię łamie w kościach to chyba grubsza sprawa :/

No to super ze bluzki odratowane ile dajesz teraz tych kropelek? Ja mam w domu espumisan 40 i Sab simplex tez. Jeszcze nie miałam potrzeby używać ale na przyszłość się przyda taka wiedza.
15. Kropli 4 razy na dobrze

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Chyba nie..

u mnie to samo. Przeszkadzaja mu plesniawki i brzuszek

osobno bede brala.

super rzeczy! Tesco jest super

podziw wielki. Ja nie mam czasu sie wy.sr.a.c.

Gratki bluzek!
My mamy w tym tyg pediatre to tez poprosze o jakies krople na brzuch czy cos zeby mu ulatwic baczki bo go bola.
Mojego tez bolą.... :-(

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Oj kuruj sie jak najszybciej by sie nie rozwinelo.

A co zrobilas ze sie odpraly?

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Moje dziecko dzis bylo takie grzeczne i mielismy super dzien, mimo ze bez spaceru. Ja tak poprosze codziennie!

odplamiacz z biedry zadzialal za drugim razem.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dlatego tez spokojnie leżałam z nią i robiłam za smoka, potulilam, widocznie potrzebowała bliskości no Ala dzis 2 tyg skończyła i zaakcentowała to pięknie

Nie miałam nawet jak Was podczytac, zaraz ponadrabiam ale czytałam o pieluchach, ze jedne na 2 przechodzą, inne juz na 3
Ja sie zastanawiam natomiast jak rozpoznać, ze pampers jest za mały?? Patrzycie na długość czy na szerokość? My używamy bialych pampersow 1 i na długość sa dobre ale na szerokość wydają mi sie, ze niedługo beda za małe, w dodatku na Ali kluseczkowych nóżkach te falbanki sa na styk..

Gossip i Sonia-My mamy dzieci prawie z jednego dnia i wagowo podobne, używacie jedynek jeszcze??

Maz sie ważył dzis z mała i wyszło, ze wazy 4200 a ze szpitala wyszłyśmy 3520 bo spadła 280 g to tyle by nadrobiła przez te 2 tyg niecałe jeszcze ??
Bedzie sie przesikiwac i nie zasłaniać dupki dobrze :-P
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora