Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-11, 22:07   #654
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51357463]dzięki, tak wlasnie proboje rozszyfrować wieczorne napady marudzenia mojej corci.[/QUOTE]
jakby miala kolke to by nie marudzila tylko ryczala na maksa
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
C

Karmie ale mm a na poważnie. Mam mało pokarmu i mały się nie najada. Wieczorem po całym dniu ledwo sciagam 20 ml z obydwu więc na noc mm a mleko mi sie regeneruje na nastepny dzień nie sciagam przez 4 godz i już sciagam 60 ml w ciagu dnia mogę małego karmić co godzinke czy pół ale w nocy.... i tak w ciągu dnia oprócz cyca dostaje z butli sciagniete mleko z nocy bo bym chyba małego miała non stop na cycku z glodu :/
juz doczytalam, ze sciagasz w noocy i pozniej karmisz tym mlekiem Alka.
Mleko nocne ma wiele kwasow i jest bardzo wartosciowe. Sprobuj jedna noc przystawiac, rozkrecisz laktacje, laktator nie sciagnie tyle co mlody i tak Ci nie pobudzi dobrze jak maly ssak laktacji

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Ja was nie rozumiem z tym wózkiem. .. ja nie znosze tylko te parę schodkow w piwnicy wozkiem zjezdzam, znaczy powoli tylnimi kolami a przednie w locie, górze a do gory wciagam na tylnich kołach. Wierzcie mi że to nie jest trudne i nie trzeba nic dźwigać i dziecka Ci nie wytrzesie hehe jak powoli bedziesz zjeżdżać. Spróbujcie
o mialam wlasnie to pisac dziewczynom, ja do garazu wlasnie tak zjezdzam, na tylnych kolach zjezdzam stopien po stopniu, mlody normalnie poziomo w wozku lezy i ni wypadnie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Jestem zołza.. maz wrocil i powiedzial ze dobry tydzien mu sie szykuje wiec w niedziele mnie do ff na szoping zabiera wiec nic mu juz nie mowilam ze bylam i bodow nakupilam bo widzialam sliczne komplety dla malej wiec niech dniowke odpala po za tym chlopakom bluzki tez juz wybralam tylko musza sami zobaczyc czy chca
Co myslicie o tym? : http://www.ffmoda.com/pl/dla-dziecka...ynki/420-2560/
I tam drugie takie sa jeszcze
super lupy i fajnie, ze beda jeszcze moj mnie nigdy nie zabiera na ubrankowe zakupy Czasami sam z Maja pojdzie do Roxy i jej cos kupi
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
ale mi dziecko po powrocie do domu czadu dało... Ryk przez ponad 2 godziny, myslalam, ze oszaleje, zaraz pęknie mi głowa. Cycki dwie pojadła, nic, dalej płacze. TŻet nie znalazł tego mleka, co w szpitalu było, kupił inne, i ona nie chce go pić i nie wiem, czy chodzi o butelkę ( mamy Avent antykolkową ) czy o mleko, też Bebilon, ale Comfort. Kupił inną butelkę, ale ona chwilowo zasnęła.
.
nie sadze by o mleko chodzilo, raczej butelka. Niektore dzieci w ogole butelek nie toleruja żadnych

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dziewczyny oglądacie You Can Dance?
jak sie pojawi niedlugo na playerze obejze, a co? w razie czego nic nie zdradzaj

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora