2015-05-12, 11:15
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Dzięki dziewczyny za miłe słowa Postaram się nie przejmować
Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29
Dziewczyny zdecydowałam się i zamówiłam do Pokoju Tymka  jedna rzecz już z głowy  aaa jeszcze wczoraj kupiam gwiazdki takie na komodę  no kocham wybierać w takich pierdołach.. aż przykro,że to "ostatnie" bejbi. Mąż mówi nie mów hop  ja mu dam  mogłabym godzinami oglądać inspiracje pokojów dziecięcych 
|
Cudowne Sama uszyłam bardzo podobne, ale niestety moje widać, że szyłam sama heheheh więc nie wiem czy ujrzy to światło dzienne
Cytat:
Napisane przez vea7
No właśnie jakoś facetom zupełnie nie przeszkadza cellulit, rozstępy czy brzuszek - to my się tym wszystkim stresujemy  Co ja się nakombinowałam w pierwszej ciąży, żeby jakoś się z tym wszystkim maskować, przemykać po ciemku etc... w końcu Bartek się grzecznie zapytał, czy już zupełnie zdurniałam i czy mi to zdurnienie po porodzie minie 
Nie mam obsesji, że w ciąży muszę wyglądać jak modelka - dbać o siebie tak, ale z przesadą NIE! A że mąż do mnie czasami powie wielorybie, to jego problem
Nie brałabym mniejszych niż 50, a jak sama powiedziałaś, jak się okażą potrzebne, to TŻ wyślesz
Wystarczy, chociaż on z poliestrem  Ja mam hopla na punkcie naturalnych tkanin, więc poszukałabym czystej bawełny.
|
O faktycznie, poszukam czegoś ze 100% bawełną
Cytat:
Napisane przez Nicole`_
Tego bym nie brała... weź taki co ma 100% bawełny po tej stronie przemakalnej 
|
si
Cytat:
Napisane przez Jess922
Też często szłam na łatwiznę i jakoś przeszło
Mi lekarka wczoraj na usg jeździła prawie pod piersiami i nad spojeniem łonowym- więc muszą być już duzi  sama byłam zdziwiona, że aż tak wysoko jest. A kopniaki też czuję bardzo wysoko nad pępkiem 
|
Oj są już duże, a raczej długie te nasze dzieciaczki Teraz będą masy nabierać Ja jedną od ponad miesiąca czuję jak mnie kopie w prawe żebro, a rączkami smyra po pęcherzu. Druga też ułożona główkowo, a bardziej wygięta i nóżki w okolicach pępka są To ta ze zdj co pupę tam też lubi wypinać
Moje kochane powiedzcie mi jeszcze jakie oświetlenie na noc do karmienia polecacie? Skoro zabrałam się za kompletowanie wyprawki to moze też od razu kupię
Co myślicie o takich lampkach z ikea w kształcie serca, księżyca czy gwiazdki? Czy wystarczy jakaś mała ledowa?Ja to totalny laik jestem
|