Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-12, 11:15   #4916
springtime
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa Postaram się nie przejmować

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zdecydowałam się i zamówiłam do Pokoju Tymka jedna rzecz już z głowy aaa jeszcze wczoraj kupiam gwiazdki takie na komodęno kocham wybierać w takich pierdołach.. aż przykro,że to "ostatnie" bejbi. Mąż mówi nie mów hop ja mu dam mogłabym godzinami oglądać inspiracje pokojów dziecięcych
Cudowne Sama uszyłam bardzo podobne, ale niestety moje widać, że szyłam sama heheheh więc nie wiem czy ujrzy to światło dzienne

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
No właśnie jakoś facetom zupełnie nie przeszkadza cellulit, rozstępy czy brzuszek - to my się tym wszystkim stresujemy Co ja się nakombinowałam w pierwszej ciąży, żeby jakoś się z tym wszystkim maskować, przemykać po ciemku etc... w końcu Bartek się grzecznie zapytał, czy już zupełnie zdurniałam i czy mi to zdurnienie po porodzie minie
Nie mam obsesji, że w ciąży muszę wyglądać jak modelka - dbać o siebie tak, ale z przesadą NIE! A że mąż do mnie czasami powie wielorybie, to jego problem

Nie brałabym mniejszych niż 50, a jak sama powiedziałaś, jak się okażą potrzebne, to TŻ wyślesz

Wystarczy, chociaż on z poliestrem Ja mam hopla na punkcie naturalnych tkanin, więc poszukałabym czystej bawełny.

O faktycznie, poszukam czegoś ze 100% bawełną

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość

Tego bym nie brała... weź taki co ma 100% bawełny po tej stronie przemakalnej
si
Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Też często szłam na łatwiznę i jakoś przeszło

Mi lekarka wczoraj na usg jeździła prawie pod piersiami i nad spojeniem łonowym- więc muszą być już duzi sama byłam zdziwiona, że aż tak wysoko jest. A kopniaki też czuję bardzo wysoko nad pępkiem
Oj są już duże, a raczej długie te nasze dzieciaczki Teraz będą masy nabierać Ja jedną od ponad miesiąca czuję jak mnie kopie w prawe żebro, a rączkami smyra po pęcherzu. Druga też ułożona główkowo, a bardziej wygięta i nóżki w okolicach pępka są To ta ze zdj co pupę tam też lubi wypinać

Moje kochane powiedzcie mi jeszcze jakie oświetlenie na noc do karmienia polecacie? Skoro zabrałam się za kompletowanie wyprawki to moze też od razu kupię

Co myślicie o takich lampkach z ikea w kształcie serca, księżyca czy gwiazdki? Czy wystarczy jakaś mała ledowa?Ja to totalny laik jestem