Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobieta 30 letnia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-12, 11:34   #255
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Kobieta 30 letnia

Czemu ciągle mam wrażenie że trollujesz i jesteś kobietą

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
Ale ja mam duże oczy. I wszyscy mówią, że mi tak pasuje. Jak nie mam tej kreski, to mnie ludzie nie poznają
Kurde, jedno oko mi się podoba i drugie też mi się podoba I co teraz?
Dobra, GrumpyCat, jak już to dla mnie znalazłaś , spróbuję i ocenię jak wyglądam, tylko przeraża mnie grubość tej kreski na górnej powiece i nie wiem, czy dam radę tak wyciągnąć cień, bo w tym jestem sierota. Czy Max Factor ma białe kredki? Innym nie ufam A, dolnych rzęs w życiu nie pomaluję, nie z moją opadającą powieką, to właśnie dolna też mi opada i ja ją w ten sposób próbuję jakoś podnieść. No i weźcie poprawkę na to, że to makijaże z podróży: pobudka w TIRze o 05:00, kawa, peeling na dworze pod zbiornikiem (brrr) i szybkie malowanko nim ruszymy, bo jak ruszymy to ja już nic nie zrobię
Przechodziłam ten etap w LO z tą czarną kredką więc znam ten ból Też mam duże oczy ale czarną kredkę na linii wodnej toleruję tylko w mocnych makijażach wieczorowych. W dziennych wygląda wg mnie wulgarnie i nie gra z delikatnym makijażem górnej powieki
No i białej nie polecam, najlepiej właśnie cielistą Dużo osób chwali max factor 090 natural glaze (nie używałam jej więc nie potwierdzę)
No i duże oczy to atut A nie powiedziałabym, że masz aż tak ogromne żebyś musiała je pomniejszać czarną krechą
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując