Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 17:57   #2810
paulinkosia
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
Isa ja używam tego serum różnie, raz na dzień, raz na noc i nie mam żadnych problemów. zresztą pisałam kiedyś do nich i napisali, że można stosować bez względu na porę.
Ja też kiedyś do nich pisałam i mi odpisali że najlepiej stosować je rano heh
Ja stosuje je rano żeby rozświetliło mi buźkę bo na noc rozświetlenia nie potrzebuję..na noc używam brzoskwiniowego w wersji na noc bo mam zachomikowany i od czasu do czasu aby przybrazowić buźkę kremiku brązującego- dave jest świetny

Odebrałam dziś paczuchę
Przyszło mi serum do włosów - już chyba 3 buteleczka z rzedu Chociaż ostatnio kupiłam za namową fryzjerki jedwab Biosilk (wcześniej czytałam dobre opinie na forach a przez allegro jakoś bałam się kupowac bo tam dziwne ceny nawet 3.99 za buteleczkę )..bo codziennie prostuje włosy..mam nadzieję że to coś pomoże
Baza pod podkład..jutro rano wypróbuję..wcześniej trochę się nim już smarowałam..ale zobaczymy jak będzie sprawować się przez cały dzień.

Mam pytanko...miałam zamówienie na Crystal aure w wersji z serduszkiem..łańcuszek przyszedł mi w oddzielnym pudełeczku...czyli serduszko powinno być tak jak na foto w katalogu ..zawiesozne na szyjce butelczki??

Lakier multikolor Range of Rose..ładniutki..dla mamy..jeśli chcecie to zrobie fotke później - ale telefonem Taki z drobinkami połyskującymi..

Balsam do ust waniliowy..nawilża super...fajnie się nakłada..nie jest "tępy" w nakładaniu. Zapach inny niż cała seria moim zdaniem..tak isam zapach miała pomadeczka której kiedyś używałam - nie pamiętam jaka firma Za taką cenę na prawdę mozna spróbować

Poradnik Solutions - phi to ma być poradnik? - myślałam ż eopisy kosmetyków będa bardziej rozbudowane Mogliby podać skład albo szerzej opisac działanie ..nie wysilili się przy Ageless results i accolade..phi

W coku widziałam nowe cienie arabian Glow - dobrze ż eich nie wzięłam..zeby uzyskać jakiś efekt mocniejszy trzeba dość sporo ich nałożyć..bo po jednym pociągnięciu mało co ich widać..najlepsze są złociście połyskujące..pinky peach <-- znalazłam mój kolorek i w dodatku z błyskotkami

Strona apchnąca z katalogu nowych naturalsów Czuć jak dla mnie samą jezynę..cudo

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora